Dating app

Pepper Android App

Uit onderzoek blijkt dat singles tijdens het online daten meer behoefte hebben aan profielen met meer diepgang. Van alle ondervraagden vindt 78% dat de meeste dating apps alleen op het uiterlijk van singles focussen. Ook geeft 89% aan dat een ideaal dating profiel een combinatie moet zijn van selfies, hobby’s en overige interesses van hun matches. Bovendien geeft 84% aan zichzelf ook zo te willen presenteren. Daarom heeft Pepper als eerste datingsite een iOS en Android dating app gelanceerd waarin ruime visuele aandacht is voor hobby’s en overige interesses van singles.

Je kunt snel en makkelijk een foto- en video collage maken van je selfies, interesses en hobby’s. Ook kun je bladeren door profielen van andere singles. Je krijgt in een oogopslag te zien wie je matches zijn en waar ze van houden.

Wat maakt de Pepper dating app zo anders?

√ Je maakt op een leuke en creatieve manier een collage door foto’s en video’s te uploaden uit je eigen fotomap, Facebook, Youtube of zoekmachine.

√ Je leert nieuwe mensen uit de buurt kennen en je krijgt in een oogopslag een beeld van andere singles.

√ De meest actuele interesses van je matches zie je in 1 overzichtelijke nieuwsfeed.

√ Je legt gemakkelijk contact door een een foto te liken, een bericht te sturen of een gesprek te starten.

√ Bang dat je niets te zeggen hebt? In de chat worden jullie foto’s en video’s getoond, zodat je altijd iets hebt om over te kletsen.

√ Oh en we houden je live op de hoogte als je een fan hebt, een uitnodiging ontvangt voor de live chat, een berichtje ontvangt of als iemand met je wil daten.

√ Als je een Full Membership neemt, dan is deze zowel de dating app als de (mobiele) site geldig. Ook mag je binnen de abonnementsperiode onbeperkt berichten sturen.

Je kunt de app helemaal gratis downloaden. Je kunt daarna direct beginnen met het aanmaken van je eigen Pepper profiel. Van Pepper mag je alle profielen gratis bekijken en liken. Om berichten te kunnen lezen/versturen en om gebruik te maken van de chat heb je een Full Membership nodig. 

 Download de Pepper iOS app via de App Store:

 Dating App Store

 Download de Pepper Android app via de Google Play:

Android App Google

Meer lezen over de nieuwe dating app

Onze redactie heeft de belangrijkste artikelen over dating
app voor je geselecteerd.