Chatten op een datingsite

Datingsite Pepper chatChatten is niet nieuw. Maar chatten op een datingsite wel. SMS’en bestaat al een tijdje, maar vooral de laatste jaren is er een grote opkomst van het online chatten. Het lange wachten totdat iemand eindelijk reageert via WhatsApp of Facebook kennen we allemaal. Tot nu dus, want wij van datingsite Pepper hebben de ChatPepper bedacht: jouw kans om te chatten met die ene leuke man of vrouw.

Interactief gesprek
Natuurlijk kon je op Pepper al berichten naar elkaar sturen, maar nu is er dus ook ruimte om op de datingsite te chatten. Ideaal, want chatten via Pepper is veel interactiever dan gewoon een berichtje sturen. Het online chatten op een datingsite is vooral bedoeld om elkaar met vlotte berichtjes in een korte tijd beter te leren kennen. Snelle small talk dus!

Chatten 2.0
Wat de chat van datingsite Pepper zo uniek en anders maakt dan bijvoorbeeld Skype, is dat foto´s van zowel het profiel als van Facebook geïntegreerd kunnen worden in het gesprek. Je kunt makkelijk reageren op een foto van een ander en zo op een leuk gespreksonderwerp komen. Het gesprek hoeft nooit stil te vallen.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Chatten is slechts 1 van de leuke functionaliteiten van
datingsite Pepper. Schrijf je nu gratis in en ontdek hoe
leuk en eenvoudig het kan zijn om in contact te komen met
leuke singles!