Voorwaarden ‘Tijdelijke actie: gratis reageren’

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Tijdelijke actie: gratis reageren’ van Pepper. Tijdens de actieperiode, dat wil zeggen vanaf woensdag 30-10-2018 tot en met dinsdag 01-01-2019 kunnen gratis leden de ontvangen inboxberichten van Full Members lezen en één bericht terugsturen.

– De actie geldt voor alle leden van Pepper die geen Full Membership hebben.
– Gratis members kunnen tijdens de actieperiode ontvangen inboxberichten van Full Members lezen en één bericht terugsturen. Nadat het bericht verstuurd is, is het niet meer mogelijk om meer berichten te versturen (tot er weer een inboxbericht wordt ontvangen).
– De actie geldt enkel voor inboxberichten, niet voor reacties op foto’s uit het collage of antwoorden uit het interview, noch voor chatberichten.
– De actie geldt enkel voor inboxberichten die binnen de actieperiode worden verstuurd en ontvangen.
– Gratis members kunnen geen gesprekken initiëren, dus niet het eerste bericht sturen.
– Er zijn geen veranderingen in de functionaliteiten voor leden met een Full Membership, behalve dat hun verstuurde berichten gelezen en beantwoord kunnen worden door gratis members.
– Tijdens de actieperiode zijn de gebruiksvoorwaarden van Pepper onverkort van toepassing.
– De actie is persoonsgebonden. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld.
– Het is niet toegestaan om per deelnemer meerdere profielen aan te maken.
– Pepper sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe en indirecte schade die in enig opzicht verband houden met deze actie.
– Pepper B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de actie noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de (deelname aan de) actie.
– Pepper is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze voorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat Pepper daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de voorwaarden, zal door Pepper op passende wijze publiekelijk (bijvoorbeeld via haar site) bekend worden gemaakt.
– Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de actie kunnen gestuurd worden support@pepper.nl

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+