Tijdelijke actie: gratis reageren

Het is herfst! De herfst is hét seizoen om gezellig binnen te zitten en tegen je grote liefde aan te kruipen. Kun jij wel wat hulp gebruiken in je zoektocht naar die grote liefde? Pepper heeft dan goed nieuws: tot het einde van 2018 kan iedereen op Pepper berichten lezen en een berichtje terugsturen. Dus nog meer kans op het vinden van de grote liefde!

Hoe werkt het voor gratis members?

  • Als je een berichtje ontvangt van een Full Member, kun je dit berichtje direct lezen (hiervoor hoef je dus tijdelijk niet Full Member te zijn)
  • Je kunt op dit berichtje reageren met één bericht

Hoe werkt het voor Full Members?

  • Full Members hebben nog steeds alle voordelen van het Full Membership: ze kunnen onbeperkt berichten sturen tijdens de duur van hun Full Membership, gesprekken starten met hun matches, chatten en zien wie hun profiel heeft bezocht.
  • Het bijkomende voordeel is dat hun berichten altijd gelezen en beantwoord kunnen worden!

Het reageren op berichtjes werkt alleen met inboxberichten verstuurd en ontvangen in de actieperiode. Op reacties op foto’s uit het collage of reacties op interview antwoorden van het profiel kan een gratis member niet reageren, maar hij of zij kan het bericht wel lezen. Gratis members kunnen ook niet chatten. Hoe stuur je een inboxbericht? Dit kan via het profiel van je match of via het tekstveld in het inboxgesprek met je match.

Hier vind je de actievoorwaarden. Veel plezier op Pepper!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+