Er was eens…

Een prachtig liefdesverhaal! Julia was op zoek naar haar grote liefde, en maakte een profiel aan op Pepper. Net toen ze de zoektocht naar de liefde wilde opgeven, kwam daar opeens het profiel van Ben voorbij. Er was meteen een klik, maar er was één grote ‘maar’…Wat was die ‘maar’? Julia en Ben delen hun verhaal met ons.

Zoektocht naar de liefde
Eind 2012 zat Julia al een tijdje op Pepper. Ze had al een paar keer een niet zo succesvolle date gehad. Ook de online gesprekken liepen op niets uit. Julia begon zelfs te twijfelen of ze hier wel iemand zou vinden. Ze dacht er over om haar abonnement op te zeggen en haar zoektocht naar de liefde op te geven…

Net op het nippertje
Maar toen kwam er opeens een berichtje van een wel hele leuk match! Ben zag het profiel van Julia, en stuurde haar, net op het nippertje, een bericht. Hij wilde haar namelijk graag beter leren kennen, maar er was één grote ‘maar’: hij vertrok de dag erna voor 10 weken naar Azië… Julia dacht: ‘daar hoor ik na 3 dagen niets meer van’, maar het tegendeel bleek waar: tijdens de reis stuurde Ben regelmatig berichtjes naar Julia, en zo bleven ze met elkaar in contact.

De eerste date
Toen Ben na 10 lange weken terug kwam uit Azië, duurde het dan ook niet lang voordat er een date kwam. De date was een groot succes en de rest is geschiedenis: 2 maanden geleden zijn Julia en Ben getrouwd!

Echte liefde kent geen tijd 🙂

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+