Paasactie: Pepper verdubbelt je abonnement

Pasen is het startsein voor de lente, en mocht de lente nou net het ultieme liefdesseizoen zijn! Om de lente te vieren én om je een hand je te helpen in de zoektocht naar jouw grote liefde, trakteert Pepper je op een dubbele dosis liefde: als je nu een abonnement afsluit, dan zorgen wij ervoor dat je abonnement gratis wordt verdubbeld! 

Paasactie: Pepper verdubbelt je abonnement

Pepper verdubbelt je abonnement
Als je in de actieperiode van vrijdag 30-03-2018 tot en met maandag 02-04-2018 een Full Membership afsluit, dan zorgen wij ervoor dat je Full Membership gratis wordt verdubbeld. Zo kun je twee keer zo lang genieten van je Full Membership én verdubbel je de kans op het vinden jouw grote liefde!

Wat moet je doen?
Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven op Pepper (als je dat nog niet had gedaan) en een abonnement aanschaffen. Wij regelen de rest en zorgen ervoor dat je twee keer zo lang gebruik kunt maken van jouw abonnement. Als je al een Full Membership hebt, maar ook gebruik wilt maken van de actie, kun je het abonnement aanschaffen in de instellingen van je profiel onder ‘Abonnement’.

Dit zijn de abonnementen:

  • € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis
  • € 9,95 per maand  bij 6 maanden + 6 maanden gratis
  • € 15,00 per maand bij 3 maanden + 3 maanden gratis
  • € 25,00 per maand bij 1 maand + 1 maand gratis

Hier vind je de actievoorwaarden.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+