Pepper viert Valentijnsdag: 3 dagen gratis daten

Het is bijna Valentijnsdag! Heb jij je grote liefde nog niet gevonden en vier je Valentijnsdag dit jaar alleen? Dan heeft Pepper goed nieuws,  want we hebben een leuke Valentijnsverassing voor je!

Valentijnsactie: 3 dagen gratis daten
Om te vieren dat het bijna Valentijnsdag is, trakteren we alle singles die tussen zondag 11-2-2018 en woensdag 14-2-2018 een nieuw profiel op de Pepper app of Pepper.nl aanmaken, op 3 dagen gratis Full Membership! Dus zie je een leuke match die je graag een berichtje zou willen sturen op Valentijnsdag? Wij zorgen ervoor dat het kan! Je krijgt 3 dagen lang toegang tot alle Full Member functionaliteiten en dat betekent dat je 3 dagen lang uitgebreid kunt zoeken naar leuke matches, de chatfunctie kunt gebruiken en onbeperkt berichten kunt versturen en lezen.

Wat moet je doen?
Het enige dat je hoeft te doen, is in de actieperiode (van 11-2-2018 tot en met 14-2-2018) een profiel aan te maken op Pepper. Zorg ervoor dat je profiel helemaal compleet is en voeg een mooie profielfoto van jezelf toe. Is je profiel klaar? Dan kun je de 3 dagen gratis Full Membership zelf activeren via het betaalscherm.

Wil je meer weten over de actie? Hier vind je de actievoorwaarden.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+