Daten in maart

Het is maart! Je zou het niet zeggen met deze temperaturen, maar over een paar weken begint de lente alweer. De lente staat voor een nieuw begin, en dat maakt maart de ideale maand voor een eerste date met die ene leuke match! Wat is er allemaal te doen deze maand? Pepper verzamelde de leukste datingtips voor de maand maart.

The Spirit of Amsterdam
Liefhebbers van whisky? Neem je date mee naar de vijfde editie van whisky festival The Spirit of Amsterdam! Op zaterdag 3 maart kun je in de Zuiderkerk in Amsterdam meer dan 500 soorten whisky proeven, en kun je genieten van muziek, lekkere hapjes en mooie verhalen over whisky. Je kunt kaarten kopen voor de middagsessie van 13.00-17.00 uur of voor de avondsessie van 19.00-23.00 uur. Cheers!

Café Theater Festival
Verras je date met een theater een drankje tijdens het Café Theater Festival in Utrecht! De 15e editie van dit gezellige theaterfestival vindt plaats van 1 tot en met 4 maart in 28 verschillende cafés in Utrecht. Van dans tot kleinkunst en van cabaret tot opera: alles komt voorbij. De entree is gratis, maar een donatie in de hoge hoed wordt gewaardeerd. Het perfecte festival voor een relaxte date!

 


Amsterdam Coffee Festival

We blijven nog even in de festival sfeer, want van 9 t/m 11 maart kunnen jij en je date naar het Amsterdam Coffee Festival in de Westergasfabriek in Amsterdam! Proef de allerlekkerste koffie, laat je verrassen door de kunstwerken van latte artiesten, bekijk de mooiste koffiekunst en proef street food bij de streetfood market. Een festijn voor jullie zintuigen!

Tefaf Maastricht
Gek op kunst? Neem je date mee naar Tefaf in Maastricht, de grootste en meest prestigieuze kunstbeurs ter wereld! De Tefaf (The European Fine Art Fair) vindt van 10 t/m 18 maart plaats in het MECC in Maastricht. Er zijn maar liefs 275 van ‘s werelds meest toonaangevende internationale galeries aanwezig, een walhalla voor kunstliefhebbers! Elk kunstwerk wordt uitvoerig gecontroleerd op echtheid, zodat je met een gerust hart een kunststuk kunt kopen. Maar ook als je alleen wil kijken is Tefaf een aanrader. Verwacht elegantie, expertise, excellentie en jetset. Kaartjes kopen kan hier.

 

 

Cinemasia Film Festival
Zijn jullie liefhebbers van Aziatische art-house films? Van 6 t/m 11 maart vindt het Cinemasia Film Festival plaats in de Amsterdamse filmtheaters Rialto en Kriterion. En dat betekent dat je 6 dagen lang kunt genieten van de allerbeste Aziatische blockbusters uit China, Japan, Hongkong, Indonesië, Taiwan, Vietnam, Korea, de Filipijnen en Thailand! En er is een Food Bazaar heerlijke Aziatische gerechten. Hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt? Het volledige programma vind je hier!

 

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+