Daten in februari

Februari is de maand van de liefde: de perfecte maand om die ene leuke match mee op date te vragen! Heb jij al plannen voor Valentijnsdag? Wij verzamelden de allerleukste datingideeën voor Valentijnsdag. Maar omdat februari uit nog meer dagen bestaat dan alleen de 14e, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van wat er deze maand nog meer te doen is op datinggebied. Waar neem jij je date mee naar toe?

 

Romantische dansvoorstelling over de liefde
Houdt je date van dans? Verras hem of haar dan met de voorstelling PANORAMA van Giulio D’Anna bij LUX Nijmegen. Deze voorstelling gaat namelijk over liefde en relaties. Op het podium staat een koppel dat al 20 jaar bij elkaar is. In hun duet is alle passie, lol en verlangen van een lange relatie te zien. Deze voorstelling is te zien voor € 17,50 op donderdag 15 februari, 20.30 uur. Tickets vind je hier.


Singer Songwriter Sundays

Is jouw date een muziekliefhebber? Neem hem of haar dan mee naar de Singer Songwriter Sundays in Filmtheater ‘t Hoogt in Utrecht. Elke eerste zondag van de maand kun je daar onder het genot van een hapje en een drankje genieten van optredens van startende singer/songwriters uit Utrecht en omstreken. Laat je verrassen door onontdekte pareltjes! De Singer Songwriter Sundays zijn gratis toegankelijk en starten vanaf 16.00 uur. De eerstvolgende Singer Songwriter Sunday valt op zondag 4 februari.

Carnavaldaten
Februari is niet alleen de maand van de liefde, maar ook de carnavalsliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Als jouw date gek is op carnaval, dan is het Amsterdamse Carnaval Spektakel the place to be! Op zaterdag 10 februari verandert de Amsterdamse Westerunie namelijk in één groot carnavalwalhalla met confetti en carnavalkrakers. Durven jij en je date het aan? Ga voor een duo-oufit! Alleen voor de échte liefhebbers ?

Lachen in Leiden
Humor is één van de meeste gewilde eigenschappen in een partner. Hoe zit het met de humor van jouw date? Ga voor een gezellig avondje samen lachen naar het Leids Cabaret Festival! Dit jaar viert het Leids Cabaret Festival zijn 40e jubileum, dus dat belooft wat. Aanstormend cabaret talent presenteert zich voor publiek, jury en pers in de Leidse Schouwburg. Op 12 februari is de eerste voorronde en op 13 februari de tweede voorronde. De halve finale is op 15 februari en op 17 februari vindt de finale plaats. Wie wordt de winnaar?

IDFA moviemarathon
Zijn jij en je match gek op films? Dan is The Best of IDFA on Tour in ‘t Hoogt in Utrecht de perfecte date voor jullie. Want op zondag 4, 11 en 18 februari worden films die tijdens de IDFA 2017 bekroond zijn met een IDFA award, samengebracht in een speciaal programma. En dat betekent dat ‘t Hoogt een selectie van 4 a 5 winnende films laat zien – achter elkaar! Dus maak je klaar voor de ultieme moviemarathon en geniet samen met je date ongeveer 5 uur lang van de beste films en documentaires van 2017.

Samen sterren kijken
Zin in een romantische date? Ga samen sterren kijken! Kom tijdens de landelijke Sterrenkijkdagen op zaterdag 24 februari van 19.00 – 23.00 uur naar het Planetarium in Artis en laat je verrassen door de wondere wereld van de sterren.  Vergroot je kennis bij de astronomie presentatie, ontdek samen de grenzen van het heelal of ga op zoek naar sterren met een telescoop. Wat hebben de sterren voor jullie in petto?

Veel plezier!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+