5 x de leukste Valentijnsdates

Het is bijna Valentijnsdag! Vier jij Valentijnsdag dit jaar met die ene leuke match? Wij verzamelden de 5 leukste Valentijnsdates om de dag van de liefde op een originele manier te vieren.

Dineren in de Flirthallen
De Flirthallen? Ja, je leest het goed, want speciaal voor Valentijnsdag worden de Amsterdamse Foodhallen voor één dag omgetoverd tot de Flirthallen! Neem je date op 14 februari dus mee voor een klassiek diner voor twee, maar dan nét even anders. Geniet van de lekkerste gerechtjes van de vele verschillende food kraampjes: van Cantonese Dim Sum tot bitterballen en van Japanese streetfood tot Mexicaanse taco’s. Alles is even lekker! En we hebben goed nieuws, want we mogen een 3 x een date voor 2 personen in de Flirthallen weggeven! Meer info vind je hier.

 

Daten met je hart
Valentijnsdag staat in het teken van de liefde, en daarom organiseert Stichting Jarige Job een wel heel bijzonder event op 14 februari 2018: Daten met je Hart. Tijdens Daten met je Hart kunnen singles zich op Valentijnsdag inzetten voor het goede doel terwijl ze aan het daten zijn. Samen met andere singles die zich hiervoor hebben opgegeven, vul je verjaardagsboxen voor kwetsbare kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat daar thuis geen geld voor is. Er wordt voor ieder kind een complete verjaardagsbox gemaakt met daarin cadeautjes, traktaties, versieringen en ingrediënten voor een verjaardagstaart. Wil jij je ook inzetten voor deze kinderen en wil je Valentijnsdag op een bijzondere manier vieren? Meld je dan hier aan voor Daten met je Hart!

Update 5-2-2018: in verband met het grote aantal aanmeldingen voor deze actie is er op dit moment een stop voor vrouwen, maar er zijn nog wel een paar plekjes voor enthousiaste mannen. Dus meld je snel aan!

Klassiek knuffelconcert
Muziekliefhebber? Neem je date op 14 februari mee naar het Amsterdamse Concertgebouw en laat je meeslepen door de romantische en spannende filmmuziek tijdens Classics at the Movies. Speciaal voor Valentijnsdag speelt het Noord Nederlands Orkest de mooiste muziek stukken: knuffelklassiekers! Ideaal om de hand van je date bij vast te pakken en te verdrinken in elkaars ogen…Van Moulin Rouge tot Bolero, met als spreekstalmeester Harry Piekema. Op en top romantiek.

Valentijnsfilm
Een avondje naar de bioscoop is ook een echte datingklassieker, en dat weten ze bij de bioscoop ook. Daarom zijn er rond Valentijnsdag vaak mooie liefdesfilms in de bioscoop te zien, en die zijn natuurlijk bij uitstek geschikt voor een romantische date…We maakten een overzicht van de mooiste liefdesfilms van dit moment. Wil je jullie filmdate nóg romantischer maken? Neem je date mee naar Tuschinski in Amsterdam en boek een loge voor twee personen, inclusief een hapje en een drankje.

 

Wed & Walk
Oké, deze datingtip is misschien niet geschikt voor een eerste date, maar je kunt er wél mee testen of je match weddingmaterial is ? Want bij Wed & Walk in Amsterdam kun je op Valentijnsdag voor 1 dag trouwen, net als in Las Vegas. Van een bruidsjurk voor haar tot vintage pak voor hem en van plastic ringen tot nepbloemen: aan alles is gedacht! Zie jij het wel zitten om een dagje op proef te trouwen? Het kan bij Wed & Walk!

 

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+