10 x last-minute Valentijnscadeaus

Morgen is het Valentijnsdag! Ga jij morgenavond op date maar heb je nog geen cadeautje voor jouw Valentijn gekocht? Pepper helpt je een handje en bedacht last-minute Valentijnscadeaus voor hem én haar 🙂 En natuurlijk doe je daar ook een lief Valentijnskaartje bij!

Voor haar

 

1. Zeg het met bloemen
Een bos bloemen is een echte Valentijnsklassieker en staat met stip op nummer 1! Bijna elke vrouw wordt blij van een mooie bos bloemen, en als het dan ook nog eens rode rozen zijn, worden we helemaal blij. Rode rozen zijn hét symbool voor liefde, maar ook roze rozen staan voor liefde en romantiek. Roze rozen symboliseren de ontluikende, eerste liefde, en zijn daarmee heel geschikt voor een eerste date! Gele rozen staan juist meer voor vriendschap en verbondenheid.  Je kunt natuurlijk ook voor een boeket met verschillende bloemen gaan, of als jullie al langer bij elkaar zijn: voor elke maand 1 bloem. Romantisch!

 

 

2.Liefde gaat door de maag
Verras je date met een romantisch Valentijnsdiner bij kaarslicht. Je kunt natuurlijk zelf een heerlijk diner voor twee bereiden en de kamer met kaarsjes versieren, maar je kunt je match ook verrassen door bij jullie favoriete restaurantje te reserveren en je date alleen te laten weten hoe laat ze zal worden opgehaald….Een echte Valentijnsverrassing!

 

 

3. Verleidelijke geuren
Ken je je date al wat langer en weet je precies wat haar lievelingsparfum is? Verras haar met een flesje van haar favoriete geur en laat het mooi inpakken. Of kies voor een couples parfum: een parfum met een editie voor hem en voor haar! Zo ruiken jullie altijd naar elkaar 🙂

 

4. Bubbles & Chocolade
Chocolade: nog zoiets waar je de meeste vrouwen altijd een plezier mee kunt doen. Koop een doos met luxe bonbons in haar lievelingssmaken, en laat het mooi inpakken. Chocolade in de vorm van hartjes is natuurlijk nog leuker. Een lekker flesje met bubbles erbij en je bent klaar!

5. Tegoedbon
Wil jij je Valentijn verassen met een persoonlijk cadeautje? Geef een doosje met handgeschreven tegoedbonnen! Niet helemaal geschikt voor een eerste date, maar wel voor koppels die al wat langer bij elkaar zijn. Maak bijvoorbeeld een bon voor een ontbijtje op bed, een bon voor een massage ( door jou), een bon voor een diner bij kaarslicht met haar lievelingseten…Succes gegarandeerd!

 

Voor hem

 

1. Go go gadget
Waar je the ladies blij maakt met bloemen en chocolade, gaat menigeen mannenhart sneller kloppen van gadgets. Denk aan elektronica, dingen met knopjes, of andere handige apparaten. Bijvoorbeeld een smartphonehouder, een hardlooparmband, een creditcardpashouder of een bluetoothsleutelhanger zodat hij zijn sleutels nooit meer kwijt is. Stoere cadeaus voor stoere mannen!

 

2. Boxershorts
Niet geschikt als eerste date cadeautje, maar wel voor als jullie al wat langer bij elkaar zijn: verras je Valentijn met een mooie set boxers van zijn favoriete merk. Of ga juist voor boxers met een hele gekke print. Hoe gekker hoe leuker 🙂

 

3. Dinner & movies
Verras je date met zijn lievelingseten en een avondje samen Netflixen in jullie eigen thuisbioscoop. Zet overal kaarsjes neer, regel lekkere hapjes en drankjes en kijk samen met hem naar die actiefilm die hij zo graag wil zien.

 

4. A slice of love
Is jouw Valentijn een pizzalover? Bestel jullie favoriete pizza (of bak samen een pizza!) en verras hem met zijn eigen personal pizza slicer: a slice op love! Flesje wijn erbij en jullie romantische avondje kan beginnen!

 

5. Parfum
Ook mannen kun je blij maken met een lekkere geur. Zoek uit wat zijn favoriete parfum is en verras hem met een flesje van zijn favoriete geur! Is hij the one voor jou? Ga voor The One van Dolce & Gabbana 🙂

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+