Onze favoriete Pepper liefdesverhalen van 2017

Omdat we zojuist 2017 hebben afgelopen, omdat het al bijna Valentijnsdag is, en omdat het altijd leuk is om over echte liefdesverhalen te lezen. We hebben de leukste Pepper succesverhalen verzameld:

 

Angela & Michel

“Voor mij begon het allemaal toen ik op de bank zat en een berichtje kreeg met ‘Help’ en even later ‘eh sorry, ik bedoel he’. (…) Inmiddels is het bijna een jaar na onze eerste date. En kan ik zeggen dat we nog steeds stapelverliefd zijn. Ik weet niet of ik in “de ware” geloof, maar als het bestaat, is dit hem!” – Lees meer

 

Nienke & Vincent

“Ik was zo iemand die al een tijdje een Pepper profiel had, maar er eigenlijk niks mee deed. Ik was aan het werk op zeilschepen en ik voer heel Europa door. Maar toen kwam Vincent voorbij! (…) Nu zijn we bijna een jaar verder en heeft Vincent mij ten huwelijk gevraagd. Nooit had ik gedacht dat ik überhaupt zou willen trouwen, maar ik heb iemand ontmoet via Pepper met wie ik niets liever wil dan dat!” – Lees meer

 

Daniëlle & Marco

“Doordat wij het afgelopen jaar al het een ander met elkaar hebben meegemaakt, weet ik dat hij iemand is die mij zal steunen en bijstaan in goede en mindere tijden. Laatst hoorde ik een nummer waarvan de lyrics mij erg raakten: ‘Yeah i wanted to play tough, thought i could do al this on my own. But even Superwomen needed Supermans soul.” – Lees meer

 

Denise & Berry

“In de zonnige maand augustus werd de knoop doorgehakt: een profiel op een datingsite. De keuze viel op Pepper. Al snel kwam Denise voorbij, een sportieve en gezellige meid, slechts 10 kilometer verderop. We spraken af in Breda en hebben ononderbroken bijna 10 uur met elkaar gesproken. De avond eindigde op het perron van station Breda met de eerste zoen…” – Lees meer

 

Julia & Roel

“Ongeveer een jaar geleden schreef ik me in bij Pepper. Na enkele missers kwam Roel in beeld, en de klik was er meteen. Hij nodigde me uit voor een kopje koffie, maar voordat ik instemde wilde ik eerst weten of hij wel een goed koffiezetapparaat had. Hij stuurde een foto door en het semi-automatische apparaat was meteen goedgekeurd. We zijn nu een jaar verder en maken vele plannen voor de toekomst. Hij is mijn mannetje voor de toekomst, de ridder met zijn koffiezetapparaat.” – Lees meer

 

Ellen & Ben

“Begin 2013 schreef ik mij in, op jullie datingsite en in maart zag ik Ben tussen mijn matches staan en heb hem aangesproken. (..) Nu 4 jaar later zijn we gelukkig getrouwd. Zo sceptisch als we beiden waren toen we ons inschreven bij Pepper, zo dankbaar en gelukkig zijn we nu! Dus bij deze namen ons allebei….. Dankjewel!!!! Zonder Pepper hadden wij elkaar niet gevonden.” – Lees meer

 

Paul & Anke

“Wij hebben elkaar 5 jaar geleden ontmoet via Pepper. Gemene deler: beide zijn fan van konijnen! (…) Een jaar later woonden we samen en sinds kort wonen we met onze 3 konijnen in ons droomhuis! Als klap op de vuurpijl zijn we op 7 juli 2017 in het huwelijksbootje gestapt. Waar in de ceremonie Pepper natuurlijk niet mocht ontbreken!” – Lees meer

 

Bianca & Mark

“Bijna 5 jaar geleden schreef ik me in op Pepper, in de hoop iemand te leren kennen. Marks profiel sprak me meteen aan! We hebben een afspraak gemaakt dat Mark hier zou komen koffie drinken de vrijdag erna. Nu kan ik jullie vertellen: hij is gekomen en niet meer weg gegaan! Twee jaar geleden vroeg hij mij op een zeer romantische plek ten huwelijk, en ik zei JA!” – Lees meer

 

Maak zelf de eerste stap naar jouw liefdesverhaal. Schrijf je in op Pepper of download de app!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+