Datingtip: de mooiste liefdesfilms

Een avondje naar de bioscoop is een echte datingklassieker, en eigenlijk altijd goed. Heb jij ook zin in een romantische date in het donker? Wij zochten de mooiste liefdesfilms van dit moment voor je uit. Veel plezier!


Gek van Geluk 
– nu in de bioscoop
Single moeder Lena (Plien van Bennekom) schrijft liedjes over de liefde, maar bij gebrek aan romantiek raakt haar inspiratie op. Beste vriendin en zangeres Valerie (Carly Wijs) ziet gevaar voor haar eigen zangcarrière, en besluit Lena een handje te helpen door een werkeloze acteur op haar af te sturen die haar het hoofd op hol moet brengen. Maar dan wordt Lena écht verliefd op de acteur, en komt er van liedjes schrijven helemaal niets meer terecht. Valerie is wanhopig en hun jarenlange vriendschap op het spel…Een heerlijk avondje lachen!

 

Breathe – nu in de bioscoop
In dit waargebeurde liefdesverhaal raakt de avontuurlijke en charmante Robin Cavendish (Andrew Garfield) plotseling verlamd door polio. Zijn vrouw Diana (Claire Foy) haalt hem op uit het ziekenhuis in Afrika en brengt hem terug naar hun huis in Engeland. Samen pakken ze hun leven weer langzaam op, bijgestaan door een flinke dosis wilskracht, liefde, toewijding, humor, lef en levenslust. Een hartverwarmend verhaal over echte liefde.

 

Taal is zeg maar echt mijn ding – vanaf 18 januari
Anne (Fockeline Ouwerkerk) is gek op taal en schrijven, maar tijdens haar werk bij een glossy vrouwentijdschrift mag ze alleen maar schrijven over mode en quinoa. Net op het moment dat ze ontslag wil nemen, krijgt ze een nieuwe collega: de charmante en aantrekkelijke Rick. Ze besluit om toch nog maar even te blijven…Gebaseerd op het hilarische boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ van Paulien Cornelisse.

 

C’est la vie – nu in de bioscoop
Max runt al 30 jaar met succes een cateringbedrijf. Wanneer hij de opdracht krijgt de bruiloft van Pierre en Helena te organiseren, is hij vastbesloten er een groot feest van te maken. Het feest vindt plaats in een prachtig 17e -eeuws kasteel en Max heeft een heel team samengesteld om de dag tot in de puntjes perfect te regelen. Maar dan gaat er het één en ander mis…Lukt het Max om alsnog een waanzinnig feest te geven? Een heerlijke Franse film van de makers van Intouchables!


The Leisure Seeker 
–  nu in de bioscoop
Ella (Helen Mirren) en John (Donald Sutherland) zijn gek op elkaar en hebben een prachtig leven gehad. Nu ze allebei ziek zijn, besluiten ze samen te ontsnappen aan de wereld van dokters en gaan ze samen op een laatste avontuur met hun oude camper, The Leisure Seeker. Hun reis staat in het teken van hun liefde voor elkaar, verassingen, tegenslagen én mooie herinneringen. Een ontroerende en grappige liefdesfilm!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+