Daten in januari

Het is januari! Begin het nieuwe jaar goed en vraag die ene leuke match mee op een winterse januari date. Wat is er allemaal te doen in januari? Pepper zocht het voor je uit en verzamelde de leukste datingtips voor deze maand.


Winterwandeling

Is jouw date een natuurliefhebber? Maak samen een nieuwjaarswandeling om het nieuwe jaar in te luiden. Misschien ligt er wel sneeuw! Dat maakt de wandeling natuurlijk nog een stukje romantischer…Na afloop warmen jullie samen op met warme chocolademelk bij dat gezellige bosrestaurantje.


Regenboogschaatsen

Neem je date mee voor een middagje schaatsen op de Regenboogschaatsbaan in Rotterdam! Deze tunnelvormige, 400 meter lange schaatsbaan is speciaal gebouwd en wordt verlicht met alle kleuren van de regenboog. En er is nóg een goede reden om een bezoekje te brengen aan deze bijzondere schaatsbaan, want de Regenboogschaatsbaan steunt een goed doel: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Je kunt de baan nog tot en met 28 februari 2018 bezoeken.


Winter Efteling

Van 13 november t/m 31 januari 2018 wordt de Efteling weer omgetoverd tot een romantisch winterparadijs. Beleef samen met je date magische momenten en wandel door het prachtig verlichte Sprookjesbos, ga samen in de Droomvlucht of glijd naar benden in de Bobslee! De vreugdevuren, besneeuwde dennenbomen en winterse lekkernijen maken jullie Efteling-date helemaal compleet.

 

First Art Fair
Kunstliefhebbers opgelet! Van 17 t/m 21 januari 2018 vindt de allereerste editie van de First Art Fair in de Passenger Terminal Amsterdam plaats. Neem je date mee naar deze sprankelende nieuwjaarsbeurs en geniet van hedendaagse kunstwerken van jonge en gerenommeerde kunstenaars. Van abstract tot figuratief, van juwelen tot beeldhouwwerk, en van schilderijen tot fotografie. Je vindt er van alles, en het is ook nog eens te koop ?


Pop-art

Nog een datingtip voor kunstliefhebbers: van 3-11-2017 t/m eind mei 2018 kun je samen de kunstwerken van Roy Lichtenstein bewonderen in het Amsterdamse Moco Museum. De werken van deze iconische Amerikaanse Pop-art kunstenaar staan bekend om hun cartoonachtige uiterlijk en felle, primaire kleuren, en zijn een weerspiegeling van zijn kijk op de (consumptie)maatschappij. Interessant!

 

Veel plezier!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+