5 x goede voornemens voor singles

Het is 2018! Heb jij al een paar goede voornemens bedacht? Meer bewegen, gezonder eten, meer tijd voor vrienden, of misschien wel een carrière switch? De start van het nieuwe jaar is een goed moment voor verandering. En wat dacht je van het vinden van je grote liefde? Pepper bedacht 5 goede voornemens voor alle singles die in 2018 hun grote liefde willen vinden!

1. Ga online daten
Januari is niet alleen de ideale maand om te starten met je goede voornemens, maar ook de perfecte maand om te starten met online daten! In deze maand zijn er namelijk heel veel mensen op zoek naar een (nieuwe) relatie, want voor veel singles staat het vinden van de liefde bovenaan het goede voornemenslijstje. En met zoveel nieuwe singles in de online datingvijver heb je natuurlijk een nóg grotere kans op het vinden van die ene leuk match. Online daten is dé manier om je grote liefde tegen te komen, dus begin je nieuwe jaar goed en schrijf je in op Pepper!

2. Geef je datingprofiel een make-over
Heb jij al een datingprofiel op Pepper? Geef je profiel dan een frisse nieuwjaars make-over. Klopt alle informatie nog die je op je profiel hebt gezet? Misschien ben je wel gestopt met roken ? Zorg ervoor dat je profiel weer helemaal up-to-date is en voeg ook meteen wat nieuwe foto’s toe. Bijvoorbeeld een mooie nieuwe profielfoto, een foto van je culinaire kerstcreaties of misschien wel van je wintersport vakantie. Hoe dan ook: nieuw jaar, nieuwe foto’s! En zo val je ook nog eens extra op bij je matches, want zij zien al jouw foto’s voorbij komen op hun Pepper homepage.

3. Neem de eerste stap
Zie je een leuke match voorbijkomen? Neem de eerste stap en stuur hem of haar een like of een berichtje! Durf initiatief te nemen en laat je match weten dat je hem of haar leuk vindt. Zo wordt het voor je matches ook makkelijker om iets terug te sturen, want jij hebt die spannende eerste stap al genomen. Trek de stoute schoenen aan en ga ervoor, want 2018 wordt het jaar waarin jij meer initiatief gaat nemen!

4. Wees niet te kritisch
Uit onderzoek blijkt dat mensen vaak veel te hoge verwachtingen van hun (potentiële) partner hebben. Alles moet perfect zijn. Herkenbaar? Stel je verwachtingen eens wat bij, en probeer minder kritisch te zijn. Stel jezelf open voor het ontmoeten van nieuwe mensen en laat je niet te veel leiden door dat wensenlijstje wat je in hoofd hebt. Want misschien is die ene match die niet aan jouw blond-haar-blauwe-ogen eisenlijstje voldoet, wél de liefde van je leven. Dus: klik matches bij wie je niet een instant connectie voelt niet meteen weg en geef jezelf en je match de kans om elkaar beter te leren kennen, want liefde op het tweede gezicht komt vaker voor dan je denkt.

5. Ga op date
Heb je een leuke match gevonden? Wacht dan niet te lang, en ga gewoon eens op date! Alleen dan kom je erachter of ‘de klik’ er in het echt ook is ? Kun je nog wel wat datingtips gebruiken? Wij verzamelden de allerleukste datingtips voor de maand januari, dus je hoeft alleen nog maar even te kiezen waar je je match mee naartoe neemt.


Gelukkig nieuwjaar!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+