December beste maand om te daten

Zie jij er tegenop op als single de decembermaand in te gaan? Hoewel het super leuk kan zijn om single te zijn tijdens de feestdagen, vieren de meeste mensen de feestdagen toch het liefst samen met een partner. Dus heb jij geen zin om dit jaar tweede kerstdag weer samen met Bridget Jones en een bak Ben & Jerry’s op de bank door te brengen? Maak dan snel een Pepper profiel aan, want uit onderzoek blijkt dat de feestelijke decembermaand de beste tijd is te starten met online daten! Waarom? Pepper legt het uit.

 

Start van het datingseizoen
December wordt niet voor niets de ‘startmaand van het datingseizoen genoemd’: niemand wil alleen zijn tijdens de feestdagen en iedereen gaat op zoek naar liefde. En omdat online daten één van de populairste manieren is om een partner te vinden,  stijgt het aantal inschrijvingen op Pepper tijdens de decembermaand enorm.

Tweede Kerstdag
Uit cijfers van Pepper blijkt dat singles vooral vanaf tweede kerstdag massaal online gaan daten. De reden? Eerste kerstdag vier je meestal samen met je vrienden en familie, maar op tweede kerstdag val je bij het gebrek aan schoonouders een beetje buiten de boot. En dát is het moment waarop veel singles besluiten op zoek te gaan naar een relatie, en zich inschrijven op een datingsite. En met zoveel nieuwe inschrijvingen heb je natuurlijk een nóg grotere kans om de liefde van je leven tegen het digitale lijf te lopen.

Reflectie & goede voornemens
Daarnaast spelen er nog een aantal factoren een rol die december tot een fijne datingmaand maken. Aan het einde van het jaar staan veel mensen even stil bij wat het afgelopen jaar ze heeft gebracht. Je maakt de balans op: wat voor dingen heb je dit jaar allemaal gedaan? Wat waren de hoogtepunten en wat waren de dieptepunten? Wat wil je volgend jaar bereiken of anders doen? Veel singles hopen dat het nieuwe jaar het jaar wordt waarin ze hun grote liefde tegenkomen, en besluiten er in december eens serieus werk van te maken door zich in te schrijven op een datingsite.

Vrije tijd
Daarnaast speelt ook vrije tijd een rol: in december heb je meer vrije tijd en ben je minder druk met werk en andere verplichtingen, en heb je dus meer tijd om het daten op te pakken en een mooi datingprofiel aan te maken. En natuurlijk is december ook de maand van romantiek en samen zijn, waardoor we nét wat meer open staan voor de liefde…

Doe er dus je voordeel mee en schrijf je nú in op Pepper!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+