Daten in december

Binnenkort op date? December is de perfecte maand voor een gezellige winterdate. Samen schaatsen, lekker eten, een filmmarathon houden, in december is er genoeg te doen! Kun jij nog wel wat datinginspiratie gebruiken? Wij verzamelden de allerleukste decemberdates!


Samen schaatsen

De perfecte date voor een mooie, winterse dag? Samen schaatsen! Neem je match mee voor een ijskoude date en trotseer samen het gladde ijs. Het Museumplein in Amsterdam wordt tijdens de wintermaanden (tot en met 04-02-2018) omgetoverd tot een waar schaatsparadijs. Dus voor een romantisch middagje schaatsen ben je hier aan het juiste adres. Je kunt er zelfs schaatsen huren, dus alles is geregeld. En na afloop kunnen jullie lekker opwarmen met warme chocolademelk en poffertjes!


Wereldkerstcircus

Is jouw date een liefhebber van het circus? Neem hem of haar dan mee naar het Wereldkerstcircus! Dit wereldberoemde circus vindt plaats van 21 december 2017 tot en met 7 januari 2018 in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en is een echte aanrader. Bereid je voor op een middag vol spanning en sensatie en geniet van de heerlijke, magische circussfeer. Er doen overigens geen wilde dieren mee in dit circus.


Moviemarathon
Op koude, winterse dagen is er niets lekkerder dan samen op de bank te kruipen en een film te kijken. Dus haal lekkere hapjes en drankjes in de huis, steek de kaarsen aan, en nodig je date uit voor een filmmarathon bij jou thuis! In december zijn er vaak veel leuke (kerst)films op tv, maar een avondje Netflixen kan natuurlijk ook. Je kunt je dat ook meenemen naar de bios, want in december draaien er vaak romantische films. En die zijn natuurlijk bij uitstek geschikt voor een (eerste) date…


Liefde op de latten
Droom jij er ook van om samen met je grote liefde op wintersport te gaan en samen in een romantisch chalet te overnachten, net zoals Ed Sheeran in ‘Perfect’? De prachtige Oostenrijkse bergen liggen helaas net iets te ver weg voor een eerste date, maar gelukkig kun je in Nederland wel alvast oefenen! Neem je date mee naar één van van de vele overdekte skihallen en test de skimoves van jouw date! Misschien zitten jullie volgend jaar wel samen in zo een romantisch chalet in de échte bergen.

 


Kerstkookkunsten

December is natuurlijk niet alleen de maand van kou, sneeuw en ijs, maar ook van gezelligheid, warmte en lekker eten! Misschien wordt dit wel het jaar waarin jij voor de eerste keer kerst gaat vieren met die ene leuk match, dus dat vraagt om een speciaal gerecht. Duik in je kookboeken en verras je date met een volledig Kerstdiner of zelfgemaakte kerstkoekjes. Of nodig je date uit en bereid samen het een feestelijk diner. Kan je meteen zijn of haar kook skills testen! Liefde gaat door de maag, toch?

 

Veel plezier!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+