Succesverhaal: Julia, Roel en het koffiezetapparaat

Onderschat nooit de kracht van een goed koffiezetapparaat, dat blijkt maar weer eens uit het succesverhaal van Julia en Roel. Want toen Roel Julia uitnodigde voor een kop koffie bij hem thuis, wilde Julia eerst even weten wat voor koffiezetapparaat Roel heeft. Hoe verliep hun eerste date? En wat vond Julia van de koffie? Julia en Roel delen hun succesverhaal met ons!

Toasten op een mooi profiel
Ongeveer een jaar geleden had Julia een gezellige avond met vrienden. Na een paar glaasjes rode wijn zei een goede vriend tegen haar: Julia, het wordt tijd dat we jou aan een leuke vriend gaan helpen! En zo geschiedde. Julia schreef zich in op Pepper.nl en een paar minuten later werd er getoast op een mooi profiel. Het avontuur kon beginnen!

Na enkele missers kwam Roel in beeld, en de klik was er meteen. Nu moest Roel alleen nog even over de streep worden getrokken. Maar Roel besloot de stoute schoenen aan te trekken en nodigde Julia uit om een kop koffie bij hem thuis te komen drinken.

Een hele belangrijke vraag
Maar voordat Julia instemde, had ze eerst nog een belangrijke vraag: heb je wel een goed koffiezetapparaat? Roel twijfelde geen moment, maakte een foto van zijn koffiezetapparaat en appte die door naar Julia. De foto van een semi-professioneel apparaat kwam door op de app en werd goedgekeurd.

Met knikkende knieën, na 105 km in de auto, belde Julia aan: Roel deed open. Voor de zekerheid had Julia haar telefoon in haar hand gehouden want haar goede vriend stond standby voor als de date zou tegenvallen. Maar gelukkig was dat helemaal niet nodig, de koffie was lekker!

Ridder met koffiezetapparaat
Na een heerlijke date te hebben gehad die ‘s avonds werd uitgebreid met een lekker etentje, reed Julia voldaan en verliefd weer terug naar huis. Na 4 bezoekjes bij Roel thuis, ging Roel overstag en zocht Julia bij haar thuis op: met een grote bos bloemen stond hij voor haar deur.

Inmiddels is het een jaar later, zijn ze twee keer samen op vakantie geweest en genieten ze volop van elkaar. Julia: “Hij is mijn mannetje voor de toekomst, een schot in de roos, de ridder met zijn koffiezetapparaat. We maken nu reeds vele plannen voor de toekomst, maar blijven ook met beide voeten op de aarde”.

Wij wensen Julia en Roel heel veel geluk samen!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+