Samen series kijken is goed voor je relatie

Op een stormachtige herfstdag is er niets lekkerder dan samen op de bank te kruipen en je favoriete serie te kijken. Welke serie kijk jij het liefst? Game of Thrones? Modern Family? Stranger Things? Denk er maar even goed over na, want je serievoorkeur heeft namelijk meer invloed op je liefdesleven dan je denkt. En wist je dat samen series kijken heel goed is voor de band tussen jouw en je date?

datingsite-pepper-samen-series-kijken-foto-unsplash-sven-scheuermeier

In een Amerikaans onderzoek, dat gepubliceerd werd door The Wrap en door Propellor Insight en Xfinity werd uitgevoerd, werden 1935 Amerikanen tussen de 25 en 49 jaar ondervraagd over hun date gedrag en tv-series. Het onderzoek leidde tot een aantal interessante bevindingen.

Afknapper
Zo blijkt dat 28% van de ondervraagden niet met iemand op date zou willen gaan met iemand die andere serievoorkeuren heeft. Dus stel dat je match gek is op How I met your Mother en jij helemaal niet, dan is de kans groot dat jullie op elkaar afknappen. Maar stel dat jullie allebei een afbeelding van bijvoorbeeld Stranger Things op jullie profiel hebben staan, dan zorgt dat voor een instant connectie! En daarnaast is het natuurlijk een fijn aanknopingspunt voor een leuk gesprek.

Sterkere band
En er is nog meer goed nieuws: 66%  van de ondervraagden die op dat moment in een relatie zaten, gaf aan dat hun relatie sterker is geworden door samen een serie te volgen. Nodig die ene leuke match dus uit voor een avondje series kijken, want samen series kijken versterkt jullie band!

Inside jokes
Eén van de redenen waarom jullie band versterkt wordt door samen een serie te volgens, is door de inside jokes die jullie samen kunnen maken. In het onderzoek geeft 74% van de ondervraagden aan regelmatig insides jokes met elkaar te maken over ‘hun’ serie. Winter is coming, dus kruip lekker tegen elkaar aan en ga een avondje bingewatchen samen met je date!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+