Daten in november

November is de maand van de koude en donkere dagen, maar ook de maand van romantische avondjes met die ene leuke match! Lekker samen eten, filmpje erbij, kaarsen aan…de perfecte ingrediënten voor een geslaagde novemberdate. Wat is er nog meer te doen in de maand november? Pepper verzamelde de leukste date ideeën van deze maand. Veel plezier!

Night at the museum
Een museumbezoek is altijd een goed idee voor een eerste date, maar een nachtelijk museumbezoek maakt jullie date nog net even wat specialer! Tijdens de 18e editie van de Museumnacht in Amsterdam zijn de deuren van meer dan 50 deelnemende musea tot diep in de nacht geopend. Neem je date dus op 4 november mee op een nachtelijke museumtocht en geniet samen van speciaal samengestelde programma’s in de mooiste musea van Amsterdam. Je hebt met een Museumnacht ticket toegang tot alle deelnemende musea, van 19.00 uur tot 02.00 uur.

The Science of Kissing

De eerste zoen met een (potentiële) nieuwe liefde is natuurlijk superromantisch, maar wist je dat er nog veel meer schuilgaat achter een zoen? Ontdek de wetenschap achter zoenen in Artis Micropia en bewandel samen de route over The Science of Love. Wist je dat je tijdens het zoenen niet alleen speeksel met elkaar uitwisselt, maar ook ook ongeveer 700 verschillende soorten microben en 10 miljard bacteriën? Volgens de onderzoekers is ook nog eens belangrijk dat jullie microben een ‘klik’ met elkaar hebben, want dat zou jullie kans op een succesvolle liefdesrelatie vergroten. Durven jullie die eerste zoen nog aan?

Filmverrassing
Samen naar de bios is echte eerste-date-klassieker! Elke woensdagmiddag om 14.00 uur organiseert het Louis Hartlooper Complex in Utrecht een Cinesneak middag. En dat betekent dat jij en je date voor 6,00 euro toegang krijgen tot een fimpremiere. Welke film dat precies is, bijft een verrassing. Dus weet je niet zo goed welke film je voor jullie eerste date moet kiezen? Laat je verrassen!

Art Deco daten
Kunstliefhebbers opgelet! Van 14 oktober tot en met 4 maart staat het Gemeentemuseum Den Haag in het teken van Art Deco – Paris. Stap samen met je date in de wereld van de roaring twenties en waan je in de luxe en decadentie van deze tot de verbeelding sprekende tijd. De uitgebreide tentoontstelling bevat niet alleen schilderijen en beeldhouwwerken, maar ook mode juwelen fotografie en film. De rode draad van de tentoonstelling zijn de ontwerpen van couturier Paul Poiret, ook bekend als de  vader van Art Deco.
Amsterdam Light Festival
Zoek het licht op tijdens de donkere novemberdagen en bezoek samen het Amsterdam Light Festival! Van 30 november 2017 tot en met 21-1-2018 wordt de Amsterdamse binnenstad verlicht door de meest prachtige licht-kunstwerken. Ontdek al wandelend de land expositie of bekijk vanuit een bootje de water expositie langs de Amsterdamse grachten.

Veel plezier!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+