Zo trekt jouw datingprofiel de aandacht

Heb jij een leuke match gezien die je wel wat beter zou willen leren kennen? Tijd voor actie! Hoe zorg je ervoor dat jouw datingprofiel opvalt tussen de andere datingprofielen en dat je de aandacht trekt van die ene leuke match? Pepper geeft tips.

Duidelijke profielfoto
Je profielfoto is het eerste wat je match van je ziet, dus zorg ervoor dat je profielfoto een onweerstaanbare eerste indruk achterlaat. Kies voor een duidelijke foto van jezelf waarop je gezicht duidelijk te zien is. Ga voor een foto zonder zonnebril zodat je matches ook je ogen goed kunnen zien en kies een foto uit waarop je lacht. Positiviteit is aantrekkelijk! Dus daarmee maak je zeker een goede indruk bij je match.

Profiel updaten
Als je eenmaal de aandacht hebt getrokken met je profielfoto, is de kans groot dat je match jouw profiel bekijkt. Zorg er dus voor dat je profiel in één opslag duidelijk maakt wie je bent, want je leuk vindt en naar wie je op zoek bent. Voeg foto’s toe van je favoriete hobby’s, interesses en activiteiten en zorg voor actuele foto’s. Net op vakantie geweest? Voeg een mooie vakantiefoto toe! Nieuwe foto’s laten je match zien dat je actief bent, je profiel regelmatig checkt en ze maken je match nieuwsgierig. Bovendien komen alle nieuwe profiel updates op de Home pagina van jouw match. Misschien krijg je wel een like op die nieuwe foto! Door je profiel te updaten, wordt contact leggen nog makkelijker. Inspiratie nodig? Bekijk de uitgelichte Prachtig Pepper Profielen van echte leden op Pepper Magazine.

Profiel bekijken
Nu jouw eigen profiel er helemaal klaar voor is, is het tijd om contact te leggen. Maak je match bijvoorbeeld nieuwsgierig door zijn of haar datingprofiel te bekijken. Je match krijgt hiervan een notificatie in zijn/haar mailbox en ziet ook dat jij zijn/haar profiel hebt bekeken op zijn/haar Home pagina. Hiermee kun je dus laten zien dat je interesse hebt én trek je de aandacht naar jouw profiel.

Likes uitdelen
Laat zien dat je je match leuk vindt en like zijn of haar profiel. Je match krijgt hiervan een berichtje in zijn/haar inbox. Door de eerste stap te nemen en te laten zien dat je hem of haar leuk vindt, laat je zien dat je initiatief durft te nemen. Vind je gelijk een profiel liken te spannend? Je kunt ook eerst een foto liken. Hoe dan ook, laat zien dat je hem of haar leuk vindt en zet die eerste stap!

Stel een vraag
Wil je net even wat meer doen dan een like sturen maar weet je nog even niet zo goed wat je in een eerste berichtje moet zetten? Kies er dan voor één van de interviewvragen aan je match te stellen. Ga naar het profiel van je match en kies een vraag uit: ‘Wat is het avontuurlijkste wat je ooit hebt gedaan?’ ‘Waar zie jij jezelf over 5 jaar?’

Berichtje sturen
Tijd voor het eerste berichtje. Plaats bijvoorbeeld een reactie bij een leuke foto op het profiel van je match of stuur een rechtstreeks berichtje. Een compliment doet het altijd goed en een berichtje met humor wordt meestal ook gewaardeerd. Maak je eerste bericht niet te lang, houd het kort en krachtig en vertel niet meteen je hele levensverhaal. Er moet ook nog wat overblijven om op een eventuele date over te praten, toch? En last but not least: check je spelling en vermijd spel-en typefoutjes.

Conclusie
Zorg er dus voor dat je profiel up-to-date is en dat je een duidelijke profielfoto op je profiel hebt staan, bekijk en like het profiel van je match, en maak contact! Plaats een like, een reactie of stuur een berichtje en wie weet ga jij binnenkort wel op date met die ene leuke match. Heb je vragen over je profiel of weet je niet wat voor berichtje je kunt sturen? Wij staan altijd voor je klaar. Mail naar support@pepper.nl.

Succes!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+