Daten in oktober

Ga je binnenkort op date? Oktober is de perfecte maand voor een gezellige herfstdate. Pepper heeft de allerleukste date ideeën voor de maand oktober voor jullie verzameld. Veel plezier!

Daten & eten
Oktober is de maand waarin de ‘donkere dagen’ weer zijn begonnen, en dat maakt oktober de ideale maand voor een romantisch diner voor twee bij kaarslicht. En dat komt goed uit, want van 26 september tot en met 15 oktober 2017 is het Nationale Restaurantweek! Dat betekent dat jij en je date kunnen genieten van een heerlijk driegangendiner voor 27,50 euro bij een heleboel restaurants. Er doen zelfs een aantal restaurant mee met een Michelinster, dus zorg dat je er snel bij bent en trakteer je date op een culinaire verrassing!

Dansen in Amsterdam
Goed nieuws voor alle muziekliefhebbers, want van 18 tot en 22 oktober 2017 staat de Amsterdamse muziekwereld weer in het teken van het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Festival. En dat betekent dat jij en je date met de voetjes van de vloer kunnen op de beats van de beste DJ’s ter wereld. Met meer dan 2200 deelnemende artiesten op 120 verschillende locaties is ADE het grootste clubfestival ter wereld, dus dat belooft wat! Wel even kaartjes kopen.

Katten in de Kunsthal
Doe jij het liever even wat rustiger aan op je eerste date? Dat kan natuurlijk ook. Als jouw match een kattenliefhebber is, dan is de tentoonstelling ‘Kattenliefde’ in de Rotterdamse Kunsthal de ideale date voor jullie. Ontdek samen de meest prachtige kattenkunstwerken die de afgelopen eeuw zijn gemaakt door verschillende kunstenaars, laat je zangkunsten horen tijdens de miauw-karaoke, of doe samen een snelcursus ‘niksen’.

Oktoberfest
Of je nou fan bent of niet, het Oktoberfest wordt tegenwoordig op steeds meer plekken in Nederland gevierd. Het van oorsprong Duitse feest, waarbij muziek en en biertjes drinken centraal staan, wordt in ons land steeds populairder. Trek dus je lederhosen en dirndlkleid maar uit de kast en vier het Oktoberfest bijvoorbeeld samen op 6 of 13 oktober bij Schitzel & Weizen in Amsterdam Oost!

Halloween Hondentocht
Oktober is niet alleen de maand van het Oktoberfest, maar natuurlijk ook van Halloween! Je kunt natuurlijk samen één van de vele Halloweenfeestjes bezoeken, maar je kunt er ook voor kiezen om op 28 oktober mee te lopen met de Halloween Hondentocht van het KNGF in het Amsterdamse Bos! Heeft jouw date een hond of heb je zelf een hond? Geef jullie dan samen op voor deze sponsorloop en vindt samen de weg in het donker. Niet alleen leuk, maar je steunt er ook nog eens het goede deel mee. De opbrengsten van de sponsorloop gebruikt het KNGF namelijk om blindengeleidehonden mee op te leiden.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+