Succesverhaal: verliefd, verloofd, getrouwd!

Wat een mooi succesverhaal! Bianca trok de stoute schoenen aan en maakte een profiel aan op Pepper. Toen viel haar oog op het profiel van Mark. Hoe ging het verder? Bianca en Mark delen hun succesverhaal met ons!

Vijf jaar geleden…
“Bijna 5 jaar geleden schreef ik me gratis in op jullie website Pepper, in de hoop iemand te leren kennen. Toen viel mijn oog op het profiel van Mark. Zijn profiel sprak me meteen aan!

De eerste date
Na het eerste contact via Pepper, hebben we verder gechat. En met succes, kan ik jullie vertellen! Na 2 weken met elkaar gechat te hebben, hebben we elkaars nummers uitgewisseld. Daarna verliep het contact via de app en besloten we dat het tijd was voor de eerste date.

Ik zei JA!
We hebben een afspraak gemaakt dat Mark hier zou komen koffie drinken de vrijdag erna. Nu kan ik jullie vertellen: hij is gekomen en niet meer weg gegaan! Twee jaar geleden vroeg hij mij op een zeer romantische plek ten huwelijk, en ik zei JA!

Jubileum
We zijn 9 mei volgend jaar 5 jaar samen, waarvan nu 3 augustus 2 maanden getrouwd, dus ook weer een succesverhaal voor jullie site!”

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+