5 x de leukste nazomer festivals

De zomer is hét festivalseizoen! Maar wist je dat je in de nazomer ook nog even lekker door kunt festivallen? Wij verzamelden de allerleukste nazomer festivals voor jou en je date. Veel plezier!

Foodfestival TREK – Den Haag
Sluit het festival seizoen smakelijk af en bezoek samen foodfestival TREK in Den Haag. Van donderdag 7 september tot en met zondag 10 september kunnen jij en je date genieten van de lekkerste (Haagse) hapjes en drankjes in het Haagse Westbroekpark. Gratis toegankelijk.


Of zullen we er nog eentje doen? – Amsterdam

De naam zegt het al: zullen we er nog eentje doen? Neem je date op zondag 17 september mee en dans samen de sterren van de hemel in de Thuishaven in Amsterdam. Zorg dat jullie er op tijd bij zijn want er zijn alleen nog tickets aan de deur verkrijgbaar.

Loosdrecht JazzFestival – Loosdrecht
Wat is er leuker dan samen met je date te genieten van goede jazzmuziek van internationale jazz muzikanten? In Loosdrecht wordt jullie jazz avondje nog net wat specialer, omdat het Loosdrecht JazzFestival aan het water plaatsvindt! Op 15 en 16 september in de botenloods van Jachthaven Het Anker.


Breda Barst – Breda

In Breda weten ze wel hoe ze een feestje kunnen bouwen, en daarom barst Breda op 16 en 17 september nog één keer helemaal los deze zomer! Tijdens het Breda Barst festival kunnen jullie twee dagen genieten van muziek, theater, de lekkerste hapjes en drankje of samen over de markt struinen. En dat allemaal middenin het Bredase stadspark Valkenberg! Gratis toegankelijk.


Nazomeren – Groningen
Op festivalterrein Roodehaan in Groningen kunnen jij en je date optimaal genieten van de nazomer tijdens het gelijknamige festival Nazomeren! Ga samen met de voetjes van de vloer op de Happy Feelings stage, in de Techno tent of ga los op Vunzige Deuntjes. Internationale DJ gemixt met artiesten van eigen bodem. Op zaterdag 9 september!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+