Succesverhaal: van zeilboot naar huwelijksbootje

Wat een prachtig succesverhaal! Nienke was voor haar werk op zeilschepen eigenlijk altijd op het water te vinden. Maar nadat ze door heel Europa had gevaren, vond ze het letterlijk en figuurlijk tijd voor vastigheid. Daarom besloot ze haar bestaande Pepper profiel nieuw leven in te blazen en de liefde een serieuze kans te geven. En met succes, want daar kwam het profiel van Vincent voorbij! Hoe verliep hun eerste date? Nienke deelt hun succesverhaal met ons. En we kunnen alvast verklappen dat ze binnenkort samen het water op gaan, want Nienke en Vincent stappen in het huwelijksbootje!

Wie niet waagt, die niet wint
Ik was zo iemand die al een tijdje een Pepper profiel had, maar er eigenlijk niks mee deed. Ik was aan het werk op zeilschepen en ik voer heel Europa door. Daardoor vergat ik mijn profiel op Pepper eigenlijk een beetje…

Maar na een aantal seizoenen op zee besloot ik het leven op het vasteland weer te omarmen en daarbij blies ik mijn Pepper profiel nieuw leven in. Eindelijk een premium abonnement, wie niet waagt die niet wint. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet veel aandacht besteedde aan Pepper, één keer in de week checkte ik of er wat gebeurde. Ik praatte wat hier en daar, maar tot een date kwam het niet. Maar toen kwam Vincent voorbij!

De eerste date
Zijn profiel sprak me aan, maar veel verwachtte ik er niet van. Vincent was nog niet lang Pepper-gebruiker, maar sprong meteen in het diepe door een premium abonnement te nemen. Ik spoorde mezelf aan er gewoon een keer voor te gaan. We spraken af een keer koffie te drinken in Amsterdam.

De eerste moest ik helaas afzeggen, omdat ik onverwacht moest werken. Vincent, die een eerdere date-afspraak had gehad met iemand die niet op kwam dagen, had meteen het idee dat ik niet meer zou laten horen van mezelf na het afzeggen. Maar gelukkig planden we een nieuwe datum en ging onze eerste date alsnog door!

Kleiduiven schieten
Het was een mooie zomerdag en we hadden een leuke date, we konden goed met elkaar praten. De vonk sloeg niet meteen over, maar het was een gezellige date. Vincent vroeg meteen of ik nog een keer op date wilde. Nou het was in ieder geval gezellig dus waarom niet?! Een week later kwam hij me ophalen, Vincent had de hele date gepland.

Gespannen stapte ik in zijn veel te grote Amerikaanse pick-up en reden we naar een kleiduif schietbaan. Dat vond ik een zeer unieke date en het was echt heel erg leuk. Hij bracht me netjes thuis en we hebben onze date voortgezet op een terrasje van een restaurant bij mij om de hoek. Al met al een topdate, de vonk sloeg over!

Huwelijksbootje
Nu zijn we bijna een jaar verder en heeft Vincent mij al bijna een half jaar geleden ten huwelijk gevraagd. Nooit had ik gedacht dat ik überhaupt zou willen trouwen, maar ik heb iemand ontmoet via Pepper met wie ik niets liever wil dan dat! Zonder Pepper was ik nooit zo een ontzettend bijzonder persoon tegen gekomen. Dus mocht je erover twijfelen, gewoon doen. Ook al denk je dat iemand niet bij je gaat passen, geef het een kans! Wie weet is het wel een topper.

Dankjulliewel Pepper-team!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+