Succesverhaal: een Pepper baby!

Wat een mooi succesverhaal! Denise en Berry leerden elkaar 6 jaar gelden kennen via Pepper. En wat bleek, ze woonden maar 10 kilometer bij elkaar vandaan! De eerste date volgde al snel. Hoe verliep hun eerste date? Denise en Berry delen hun succesverhaal met ons.

Even kennismaken: wij zijn Berry, Denise en Joep en wonen samen in het mooie Brabant. En wij hebben elkaar leren kennen op de website van Pepper!

Zes jaar geleden…

In de zonnige maand augustus werd de knoop doorgehakt: een profiel op een datingsite. De keuze viel op Pepper.nl. Al snel kwam Denise voorbij op de website. Een sportieve en gezellige meid, slechts 10 kilometer verderop. Na haar profiel te hebben gelezen heb ik haar uitgenodigd om contact te maken. Al snel kwamen we met elkaar in gesprek en bleken onze interesses te matchen. Twee weken lang hebben we elkaar berichten gestuurd. Na die twee weken hebben we de stap genomen om elkaar te ontmoeten in real-life.

Station Breda

Onze eerste ontmoeting was op station Breda. Toch wel spannend om elkaar voor het eerst te horen en te zien. Eigenlijk hebben we ons opnieuw aan elkaar voorgesteld. We kozen ervoor om in de stad iets te gaan drinken. Onder het genot van een drankje hebben we alle gesprekken nogmaals gevoerd. Tijd tekort! Daarom ging het van een drankje naar een etentje. Ononderbroken hebben we bijna 10 uur met elkaar gesproken over onze familie, vrienden, interesses, hobby’s, karaktereigenschappen en wat nog meer. De avond eindigde op het perron van station Breda met de eerste zoen.

Zes jaar later…

Al vanaf het eerste gesprek voelen we ons sterk verbonden met elkaar. En wat hebben we veel meegemaakt in een relatief korte periode. Elke relatietest hebben we achter de rug: drie keer verhuisd, drie prachtige reizen gemaakt (ja, we houden allebei erg veel van reizen) en één verbouwing. En het allermooiste: de geboorte van onze zoon Joep!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+