Succesverhaal: Superwoman meets Superman

Wat een prachtig succesverhaal! Daniëlle en Marco leerden elkaar een jaar geleden via Pepper kennen en zijn helemaal gelukkig samen. Daniëlle: “Met mijn verhaal wil ik anderen graag meegeven dat je er soms gewoon voor moet gaan.” Ben je benieuwd hoe hun eerste date verliep? Daniëlle en Marco delen hun verhaal met ons.
“Het is alweer een jaar geleden dat Marco en ik elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Voorafgaand aan de eerste date hadden wij twee weken contact via Pepper. Zijn foto sprak mij meteen heel erg aan en ik was dan ook degene die het eerste bericht stuurde. Desondanks was ik terughoudend om af te spreken. Afgaande op zijn profiel, de omschrijving zijn baan en interesses, dacht ik dat wij weinig gemeen zouden hebben. De eerste date heb ik daarom niet door laten gaan.

Ik had verwacht dat Marco na deze domper zou afhaken, maar hij bleef juist positief en hij wilde mij alsnog graag een keer in het echt zien. Daarom besloot ik het toch een kans te geven. En hé, wat had ik ook te verliezen.

Uiteindelijk hebben wij afgesproken om wijntjes te drinken bij hem thuis. Hij haalde mij op bij het station in Woerden. Al vanaf het moment dat ik bij hem in de auto zat, voelde ik mij heel erg op mijn gemak bij hem. Hoewel de date niet geheel soepeltjes verliep (vooral Marco was erg nerveus), bleek dat het goed tussen ons klikte.

Drie dagen later volgde de tweede date. Tijdens onze gesprekken kwamen wij erachter dat we veel hetzelfde hebben meegemaakt, beiden een bewogen jeugd hebben gehad, en daardoor goed weten wat wij willen in het leven. Al snel kon ik me niet meer voorstellen hoe mijn leven zonder hem zou zijn.

Afgelopen zomer zijn wij voor het eerst met elkaar op vakantie geweest naar Malta. Wij hadden toen nog maar vijf maanden, maar het voelde alsof ik hem jaren kende. Wij vullen elkaar aan en ik ben ontzettend gelukkig met hem. Hij is rustig en relaxed – en doordat ik precies het tegenovergestelde ben, houden wij elkaar goed in balans.

Nu een jaar later kan ik stellen dat ik nog steeds ontzettend verliefd op hem ben en hij op mij. Doordat wij het afgelopen jaar al het een ander met elkaar hebben meegemaakt, weet ik dat hij iemand is die mij zal steunen en bijstaan in goede en mindere tijden. Dit is iets wat ik ontzettend belangrijk vind in een relatie. Ik voel mij altijd heel krachtig bij hem; hij is mijn grote steun en toeverlaat.

Laatst hoorde ik op de radio het nummer Helium van Sia, waarvan de lyrics mij erg raakten: ‘Yeah i wanted to play tough, thought i could do al this on my own. But even Superwomen needed Supermans soul.’

Hoewel Marco nog maar een jaar deel uitmaakt van mijn leven, zou ik mij nu geen leven meer zonder hem kunnen voorstellen. Met mijn verhaal wil ik anderen graag meegeven dat je er soms gewoon voor moet gaan. In eerste instantie dacht ik dat Marco echt niet mijn type zou zijn en heb ik dus zelfs de date afgezegd, terwijl ik mij na onze ontmoeting geen betere match kon voorstellen. Hij is de liefde van mijn leven en ik zie de toekomst zonnig voor ons in.”

 

 

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+