Succesverhaal Angela en Michel

Wat stuur je in een eerste berichtje als je een hele leuk match voorbij ziet komen? Michel stuurde per ongeluk ‘help’ naar Angela, en dat bleek de perfecte openingszin te zijn. Angela’s aandacht was meteen getrokken. Nu, een jaar later, zijn ze nog steeds stapelverliefd op elkaar én delen ze hun succesverhaal met ons. Angela vertelt:

Help!
Angela: “Voor mij begon het allemaal toen ik op de bank zat en een berichtje kreeg met “Help” en even later “eh sorry, ik bedoel he”. Tot dan toe had ik de chatfunctie van Pepper nog niet gebruikt. Als ik een match had met iemand, stuurden we elkaar wat langere berichten via de Inbox.

Maar de “help” deed wat met me, ik moest er om lachen en we raakten aan de ‘praat’. (Later bleek dat de “help” helemaal niet zo per ongeluk ging..;) En zoals dat dan gaat, praatten we steeds vaker.

Rotterdamse trap
Na een tijdje volgde onze eerste date, op 19 mei. We hadden afgesproken bij het Centraal station in Rotterdam, Michel z’n lievelingsstad. (Ik zeg wel eens voor de grap dat mijn enige nadeel is dat ik niet in Rotterdam woon. ? Bij het Groot handelsgebouw was een grote trap gebouwd en onder aan de trap zat ik op hem te wachten.

Toen we laatst bedachten dat het wel leuk zou zijn om een foto van die trap in ons interieur te verwerken, bedacht Michel ineens dat hij er toen een foto van gemaakt heeft. En ja hoor, ik sta er op! De eerste date was gezellig, het praten ging net zo fijn als via de chat, maar vond hij mij nou leuk?

De tweede date
Date nummer 2 was een week later. Hij wilde graag naar een film, die mij niet zo leuk leek. Maar hij was standvastig en dat vond ik erg aantrekkelijk; iemand met een eigen mening. De film viel trouwens enorm tegen! ? Na afloop liep hij een stukje mee naar mijn auto. We hebben wel drie keer afscheid genomen, waarna er weer een heel gesprek volgde.

Verliefd
Vanaf toen ging het allemaal heel snel. De keer erop spraken we bij hem thuis af en ben ik blijven slapen. Wanneer de verliefdheid precies is begonnen vind ik moeilijk te zeggen. Wel weet ik nog goed dat ik ergens een beslissing over moest nemen. Daar ben ik bijzonder slecht in, vooral als ik er voor mijn gevoel niet lang genoeg over na kan denken.

Ik heb er letterlijk uren over gezeurd, niet bepaald aantrekkelijk vind ik zelf. Michel reageerde heel rustig en deed echt z’n best om alle opties met me door te lopen. Toen dacht ik: dit is wel heel bijzonder en fijn!

Een jaar later
Inmiddels is het bijna een jaar na onze eerste date. En kan ik zeggen dat we nog steeds stapelverliefd zijn. We hebben plannen om te gaan samenwonen en een verre reis te gaan maken. Ik weet niet of ik in “de ware” geloof, maar als het bestaat, is dit hem!”

Wat een mooi succesverhaal, we wensen ze heel veel geluk samen!

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+