Vijf jaar samen!

Kim en Marco leerden elkaar kennen via Pepper. Op 11-11-11 was hun allereerste date. Nu, precies vijf jaar later op 11-11-2016, zijn ze nog steeds helemaal gek op elkaar en delen ze hun prachtige succesverhaal met ons. Wat zijn we trots! Kim heeft als verrassing voor Marco hun prachtige verhaal opgeschreven.

“Op 11-11-2016 kennen we elkaar precies 5 jaar. Die vrijdag, 11-11-2011, was onze eerste date. Daarvoor was ik al paar maanden gratis lid bij Pepper (ik was een van de eerste Pepper leden) en had een paar dates gehad met wisselend succes, niet echt 100% succes.Datingsite-Pepper-Succesverhaal-Kim-en-Marco-1-300x262

Down to earth
Toen kwam Marco zijn profiel voorbij, ik vond hem meteen leuk! Met hem chatten gaf me een vertrouwd gevoel. Zijn down to earth houding was/is heel fijn. Ik had al genoeg ‘nep’ mannen meegemaakt. We hadden niet eens echt lange chats maar gewoon een leuk gesprek. Daarnaast hadden we dezelfde levensinstelling.

Die eerste date was er trouwens bijna niet geweest. Ik had aangegeven wel een keer te willen afspreken maar had ook nog een date met iemand anders staan. Misschien niet zo handig, maar ik ben daar graag open en eerlijk in.

Stoute schoenen
Marco wilde geen tweede keus zijn. Ik schrok van zijn reactie, erg duidelijk, gelukkig hadden we toen ook al Facebook contact. Die andere man was gauw verleden tijd. Toen trok ik de stoute schoenen aan en stuurde Marco op Facebook een berichtje “Wil je nog een date?” Gelukkig zei hij JA.

Op de eerste date ging we uit eten. Dat was erg gezellig, en de tweede date volgde dan ook meteen de volgende dag. Op de derde date, vier dagen later, kwam hij me in zijn jogging ophalen. Op zijn vrije dag gingen we even een bakkie doen. Een echte “what you see is what you get” man.

Vlinders
Die eerste maanden hebben we elkaar veel gezien, kerst, Oud & Nieuw samen gevierd. En toen, na 4 maanden hadden we ineens een mini time out van een paar dagen. De vlinders ontbraken, een relatie zat er op dat moment niet in. Dit heeft de nodige tranen gekost.

Ik wist zeker dat ik hem wel in mijn leven wilde, als persoon betekende hij toen al veel voor me. Dat was gelukkig wederzijds. Wars van stempels hadden we het toen gewoon leuk en gezellig, vriendschap+, dit tot verbazing en zorgen van omgeving.

Tijd vliegt
Wij waren direct en eerlijk tegen elkaar, zijn rationele kant en mijn gevoelige kant zaten elkaar soms in de weg, maar we laten elkaar laten zijn zoals we zijn. Dit is dé basis voor de stevige relatie die we nu hebben.

De tijd vliegt, teveel om zo in het kort te vertellen. Ik moet altijd glimlachen als ik aan hem denk. Ik voel me thuis/geliefd/veilig/aantrekkelijk/grappig als we samen zijn. Inmiddels parttime samenwonend, met hem en om de week/end mijn bonuskind Thomas (11 jaar). Ons leventje = compleet!

Dankjewel Pepper. Liefs Kim”

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+