Pepper iOS App

Pepper iOS App

We hebben een geheel nieuwe Pepper iOS App gelanceerd. Met deze dating app kun je jezelf op een visuele en laagdrempelige manier laten zien & makkelijk en snel in het leven duiken van je matches.

Met de Pepper iOS app kun je:

√ Een visueel profiel a la Instagram en Pinterest maken. Maak een collage van foto’s en video’s en laat zien wat je hobby’s zijn en waar je van houdt.

√ Een goed beeld krijgen van andere singles, die ook een visueel dating profiel hebben.

√ De meest actuele updates in een 1 overzichtelijke newsfeed van je iPhone App bekijken.

√ Singles laagdrempelig benaderen: like een foto, stuur een bericht of start een chat.

√ Snel een leuk gesprek starten. In de chat worden de foto’s en video’s uit jullie profiel geladen, zodat je altijd iets hebt om over te kletsen.

√ Op de hoogte blijven als je een fan hebt, een uitnodiging ontvangt voor de live chat, een berichtje krijgt of als iemand met je wil daten. Pepper stuurt live updates naar je iPhone app.

√ Een Full Membership afsluiten die zowel geldig is voor de dating app als de (mobiele) site. Ook mag je binnen de abonnementsperiode onbeperkt berichten sturen.

Je hebt een Pepper profiel nodig om toegang te krijgen tot de Pepper iOS app. Een profiel maak je snel en gratis op de (mobiele) site van Datingsite Pepper. Op Onze Prijzen pagina kun je lezen over de verschillen tussen gratis- en Full Membership.

Klik op de button voor de Pepper iOS App > >

Dating App Store

Meer lezen over de nieuwe dating app

Onze redactie heeft de belangrijkste artikelen over dating app voor je geselecteerd.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+