Burger-lijk daten in Leiden

2 stadspoorten, 9 molens, 35 hofjes, 88 bruggen en 1250 rijksmonumenten en heel veel singles uit Leiden. Datingsite Pepper vindt dat daten in Leiden de perfecte manier is om iemand te leren kennen. Neem de tijd en plan een halve dag in om met je date een stadswandeling te maken. Met Google Maps navigeer je makkelijk van stadspoort X naar molen Y en weer richting hofje Z. De dag sluit je perfect af door lekker met je date uit eten te gaan. Datingsite Pepper heeft een aantal tips voor Leiden op een rij gezet.

Datingsite-Pepper-Leiden

Burger-lijk
Je hoeft niet naar een sterrenrestaurant om je date te impressen. Een goede burger is GOUD waard. Datingsite Pepper heeft de beste burgertenten van Leiden op een rij gezet. Want goede burgers, die hebben ze.

1. Fresh ’n Fast
Voor een betaalbare, biologische én lekkere burger moet je absoluut hier zijn. Mannen en vrouwen kunnen zichzelf hier laten zien. Een divers aanbod; Van vlees, vis tot vega.

2. Johnny’s Burger
Handig als je besluit om je date thuis verder voort te zetten. Johnny’s Burger is de eerste gespecialiseerde burger delivery formule in Nederland. Ze hebben overigens ook overheerlijke wraps.

3. De Burgerbus
Deze burgerknaller is alleen te vinden bij Culinair Leiden. Van BLT tot Foie Gras, je smaakpapillen zullen versteld staan.

4. Burger me
Hamburgers voor thuisblijvers. Je kunt makkelijk online bestellen.

5. “Doe mij maar één slablaadje”
Wil je tijdens een burger date een salade bestellen? Geen optie, doe dat maar in je eigen tijd.

Datingsite Pepper weet het zeker. Daten in Leiden kan kan tot culinaire hoogtepunten leiden.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+