Op z’n Thais daten in Diemen

Diemen verrast. Niet alleen ligt de gemeente dichtbij Amsterdam, Diemen biedt ook toffe mogelijkheden voor verschillende type dates. Onze Diemen datingsite team heeft enkele creatieve dating tips voor je op een rij gezet.

Datingsite-Diemen

Dating tip 1: Rond banjeren
Ga met je date naar het Speelbos ‘Banjerbossie’ in Diemen en leef je uit! Onder het mom ‘don’t grow up, it’s a trap’ kun je daar hutten bouwen en van de kabelbaan rodelen. Het recreatiegebied heeft veel meer te bieden: het bos leent zich voor om een mooie wandeling te maken of om romantisch te picknicken. Check vooraf het profiel van je date om zeker we weten welke tempo een beste fit is. Als je date foto’s van Diemen op zijn of haar datingsite profiel geüpload heeft, dan zit je goed.

Dating tip 2: TukTuk
Waan je even in de Thaise sferen en huur een TukTuk bij de Tuktuk Company. Scheur samen door Diemen en omstreken terwijl je ook het milieu spaart. Een TukTuk slurpt namelijk minder dan een auto. En jawel, je zou ook met die fiets kunnen maar dat is wellicht niet interessant als je eerste date in de Nederlandse regenseizoen plaatsvindt.

Dating tip 3: Popcorn-time
Het Theater de Omval in Diemen biedt zowel theater- als filmavonden. Elke donderdag is er een arrangement, waarbij je voor €11,95 kunt eten én naar de film kunnen gaan. Misschien wat standaard als eerste date, maar je kunt de plank niet misslaan. Vrijwel ieder datingsite profiel op Pepper bestaat uit een favoriete film. Op naar Diemen!

Dating tip 4: Eenmaal, andermaal, verkocht
Voor een niet-standaard date kun je jouw date meenemen naar het Veilinghuis ‘De Eland’ in Diemen. Datingsite Pepper is wel in voor een goede veiling. Doe hier een indruk op van de collectie die onder de hamer wordt gebracht. De veilingmeesters geven jou een indruk van de gang van zaken van voor, tijdens en na een veiling. Leerzaam én leuk! Is de date nou rampzalig? Dan kun je hem/haar meteen ter veiling aanbieden ;-).

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+