Delfts blauw daten

Breaking news: 60% van de inwoners van Delft bestaat uit singles. Datingsite Pepper vindt dat hier verandering in moet komen. Er is liefde in overvloed, nu moet het nog verdeeld worden. Voor het vinden van de liefde is daten een logische stap. Datingsite Pepper geeft datingtips voor Delft, zodat de liefde een handje wordt geholpen.

Datingsite-Pepper-Delft

1. Delftsblauw
Bewandel de Delfsblauwe huisjeswandeling met je date. Want als we dan toch zijn aangekomen in het mooie Delft, dan kan datingsite Pepper er niet om heen. Delfsblauw, all over the place. Foeilelijk of wonderschoon, de meningen verschillen. Oordeel zelf. Hoor de geschiedenis van Delft en laat het blauwe schoon op je af komen.

2. Proefliefhebbers
Er zijn regelmatig verkiezingen voor het beste café in Nederland. ’t Restaurantje van Trappistenlokaal ’t Klooster in Delft – ja, een hele mond vol – is ook in de prijzen gevallen. In dit beroemde bierhuis zijn verschillende bier- en whiskey-proeverijen. Er hangt een goede vibe voor een eerste date. En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen.. het is een proeverij, geen zuiperij!

3. Oase van rust
Voor een oase van rust is daten in de botanische tuin in Delft een absolute aanrader. Geniet samen van de kleuren, geuren en stilte in de groenste omgeving van de Delftse binnenstad. Niemand die jullie stoort bij een goed gesprek!

4. Peddel er op los
Datingsite Pepper is een grote voorstander van actieve dates. Nabij Delft ligt Delflandhoeve, dit is een bosrijke omgeving waar je voor 4 euro per uur een kano of een kayak kan huren. Je hoeft geen genie te zijn om te bedenken dat dit een spetterende date kan worden. Romantisch peddelen door de natuur. Het geluid van het kabbelde water… Wij zouden het wel weten!

5. Grab your balls
Ga naar Bowling Menken in Delft voor een actieve én modieuze date. Beetje oldskool misschien, maar bowlen is en blijft een leuke manier om te daten. Je bent bezig én je kan elkaar ondertussen een beetje aftasten (figuurlijk, dus). Je kan het uitdagender maken door beide met je niet-dominante hand te gooien. Zo maak je je kansen meteen gelijk!
En je hoeft ook niet uren lang na te denken over welke schoenen je aan trekt. De bowlingbaan verschaft über hippe fancy schoentjes voor jullie. Ook weer mooi meegenomen.

Maak een profiel aan bij datingsite Pepper en hoor je elektronische brievenbus klepperen. Als er date-potential tussen zit dan heb je in ieder geval alvast leuke dating tips voor in Delft.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+