Datingsite studenten

Bijna klaar met studeren en toe aan de liefde? Dan is een datingsite waar veel mede-studenten lid zijn iets voor jou. We geven je vijf originele date tips voor niet-thuis-dates die gratis doch leuk zijn. Je kunt het geld altijd later uitgeven.

Datingsite-studenten

1. Wandelen in het park
De buitenlucht doet de mens goed. Ook leidt het ertoe dat je helder kan nadenken én goed kan luisteren. Belangrijke ingrediënten voor een ik-wil-je-beter-leren-kennen gesprek. Met het Hollandse klimaat is de kans aanwezig dat de regen tevoorschijn komt. Neem een paraplu mee en voilà, je hebt een romantisch element te pakken. Ook aan te raden om een camera mee te nemen. Bij alle vier de jaargetijden kun je prachtige plaatjes schieten. En mooi meegenomen, je kunt meteen je potentiële liefde vastleggen. Leuk voor na je studenten tijd. Of anders gewoon een leuke herinnering aan een gezellige date.

2. Stel jullie ideale vakantie samen
Van backpacken tot luieren op het strand.. Reizen is een hot item bij studenten. Datingsite Pepper snapt dit. Pak een wereldbol, Atlas of Google maps erbij. Vertel elkaar waar je graag nog heen wil en hoe je die vakantie voor je ziet. Zo kom je er meteen achter of je ook een ‘reis-match’ hebt. Ziet jouw date bergbeklimmen in Nepal wel zitten, terwijl jij het liefst op het strand in Tenerife ligt te bakken in de zon? Tja, dan betekent dat simpelweg… apart op vakantie. En ook al loopt de date op niets uit, je wordt in ieder geval geïnspireerd door nieuwe reisideeën.

3. Kukelekuu!
Vroeger ben je ongetwijfeld doodgegooid met bezoekjes aan de kippen, geitjes en lammetjes van de lokale kinderboerderij. Maar als student ben je er waarschijnlijk al een lange tijd niet meer geweest. Hoog tijd om de dichtstbijzijnde kinderboerderij een bezoek te brengen. Kam samen konijntjes, geef lammetjes een flesje melk en kakel samen als een kip. Als je er echt een beestenboel van wil maken, ga dan met varkens door de modder rollen. Hoe romantisch wil je het hebben, vraagt datingsite Pepper zich af. De boerderij op, studenten!

4. Bucket list
Je bent amper uit de luiers en je hebt nog een heel leven voor je. Desondanks is het hartstikke leuk om samen een bucket list op te stellen. Je weet wel. Zo’n lijst met alle dingen die je wilt doen voordat je dood gaat. Dromen over positieve dingen is ook nog eens gezond. Hoe leuk om dit samen te doen! Misschien komen jullie op iets wat je voor de volgende date meteen kan gaan afvinken?!

5. Struin een markt af
Enig idee hoeveel lol je kunt hebben op een markt? Ondanks de Nederlandse cultuur nou niet bepaald staat voor zijn afding beleid, kun je soms toch een goede slag slaan met wat lef. Proef verschillende noten of laat je informeren over de nieuwst ontwikkelde kaassmaken. Mocht de date er naar zijn, koop dan lekkere verse groente en gegrilde kippetjes en sluit de dag culinair af. Studenten, meld je aan bij datingsite Pepper!

Datingsite studenten en meer...

Zorg ervoor dat je extra goed voorbereid bent voor je date
en bekijk nog meer datingtips in onderstaande artikelen! Ga
je binnenkort op date of wil je gewoon meer weten over het
onderwerp dating? Lees dan verder.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+