Zo maak je een goed dating profiel

Jouw dating profiel moet een weergave zijn van hoe je echt bent op je best. Hoe je eruit ziet, waar je van houdt en wat je belangrijk vindt. Alleen zo krijgen je matches een goed beeld van jou. En andersom.  Hieronder de belangrijkste tips en uitleg we bepaalde dingen van je willen weten.

Voorbeeld-profiel-datingsite-Pepper

Waar ben je naar op zoek?
We willen graag weten wie je bent (je leeftijd, beroep, eventuele kinderen…), maar vooral ook naar wie je op zoek bent. Zoek je een man of een vrouw? In welke leeftijdscategorie? De antwoorden op deze vragen plaatsen we op je dating profiel. Niet alleen omdat we je hierdoor kunnen matchen aan andere singles, maar ook omdat je matches hierdoor meteen een indruk krijgen van wie je bent. En andersom natuurlijk ook!

Tip: zoek niet te beperkt. Je kan je zoekcriteria altijd later nog aanpassen.

Wat vind je belangrijk?
Om je zo goed mogelijk te leren kennen, kun je de persoonlijkheidstest maken. De test bestaat uit 30 vragen waarmee we proberen te bepalen welk type persoonlijkheid je hebt en welke lifestyle bij jou past. De uitkomst van de persoonlijkheidstest gebruiken we om je te matchen aan singles die net zo in het leven staan als jij. Jouw antwoorden worden niet op je dating profiel getoond. Het enige wat je matches en jij te zien krijgen, is een beschrijving van jou. Erg leuk om te lezen. Ook kun je het verhaaltje over jou aanpassen. Onderzoek van Motivaction heeft aangetoond dat deze methode van matchen goed werkt!

Tip: denk niet te lang over je antwoord na. Het gaat erom wat er als eerste in je opkomt.

Wat vind je leuk, waar word je blij van?
Dit is de leukste stap want zoals op het voorbeeld profiel hierboven, mag je nu door middel van foto’s en video’s laten zien wat je leuk vindt. In tegenstelling tot veel andere datingsites staat bij Pepper het beeld centraal. Een afbeelding zegt immers meer dan 1000 woorden. Hierdoor kunnen je matches in één oogopslag een indruk van jou krijgen. Voeg bijvoorbeeld afbeeldingen toe van je favoriete film, boek of hobby of van andere dingen die je leuk vindt. Ook kan je met de YouTube functie clips van je lievelingsliedje uploaden, en kan je via de Facebook koppeling afbeeldingen van je Facebook account uploaden. Geen zorgen, het is op Facebook niet zichtbaar dat je een Pepper profiel hebt. Vergeet  bij de laatste stap niet een mooie profielfoto van jezelf toe te voegen. Uit onderzoek blijkt dat foto’s waarop je (met je ogen) lacht, als meest aantrekkelijk ervaren worden.

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+