Ga golfen en regel een openhaard

‘Rommelkont’ Yvonne had Roel even tuk want hij dacht dat ze heel netjes was. Inmiddels weet hij wel beter… maar dat weerhoudt hem er niet van om samen te wonen! Lees snel over hun ervaring op onze datingsite!

Datingsite-Pepper-Succesverhaal-Yvonne-en-Roel

Soms fanatiek, soms niet
Roel: Ik zat al een tijdje op Pepper, de ene tijd iets fanatieker dan de andere tijd. Eind november kreeg ik een like van Yvonne op een foto van mijn profiel. Ze was bij toeval via de ‘random chat’ bij mijn profiel uitgekomen. Ik heb toen haar profiel bekeken, haar hobby’s spraken me aan en ze zag er goed uit. Een foto van haar heb ik toen geliked en daarop stuurde zij mij een bericht. Ik had op dat moment geen abonnement, maar was zo nieuwsgierig dat ik dat snel voor elkaar had.

3,5 uur kletsen
Yvonne: Na ongeveer 2 weken contact via Pepper, stelde Roel voor elkaar eens in het echt te ontmoeten. We spraken af om elkaar een week later te zien in een cafeetje. Die week was echt ontzettend spannend, ik was heel bang dat Roel nog af zou zeggen. Ik begon hem al leuk te vinden en wist niet hoe Roel er over dacht. Tijdens de eerste date hebben we al 3,5 uur met elkaar kunnen praten, zonder dat we ons ook maar een moment verveeld of ongemakkelijk hebben gevoeld. Voorzichtig heb ik voorgesteld nog eens af te spreken. De kerstvakantie was begonnen, dus tijd genoeg!

Pitch& Putt
Roel: Het leek ons leuk om tijdens de tweede date naar buiten te gaan. In de buurt zit een Pitch & Putt, gelukkig nog open in de winter. Ik stelde voor om dat vlak na Kerst te doen, maar dat vond Yvonne iets te lang duren. Ze vroeg of het ook voor de kerst kon. Dat kon! We hebben toen een gezellig potje golf gespeeld en tussendoor in het clubgebouw bij de openhaard zitten praten. Het was na deze date wel duidelijk dat we elkaar vaker zouden gaan zien die vakantie.

Nu weet hij wel beter
Yvonne: Die vakantie spraken we dus nog vaak af, ook thuis. Ik had alles natuurlijk netjes opgeruimd en schoongemaakt, Roel dacht dat ik heel netjes was! Inmiddels zijn we zoveel samen dat hij wel beter weet. Gelukkig heeft dat niets afgedaan aan de klik die we met elkaar hebben. Het is allemaal heel snel gelopen, maar we hebben geen moment spijt gehad. We hebben er een leuke zomervakantie en wat stedentripjes opzitten en denken zelfs na over samenwonen. Wie had dat een jaar geleden gedacht! Dankjewel, Pepper!

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+