Dromen, durven, doen

Van een ooriginele eerste date in het Rijksmuseum, naar een romantisch weekendje Lissabon. Vijftigers zijn de nieuwe dertigers. Esther vertelt haar ervaringen op Pepper.
Datingsite-Pepper-Succesverhaal-Esther-en-Ronald

Toch wel:
Esther: Ik was drie jaar gescheiden en had via Lexa en Relatieplanet wat korte relaties  en nieuwe vriendschappen opgedaan. Desondanks besloot ik even een pauze in te lassen voor wat betreft het zoeken naar een serieuze relatie. Even later maakte ik toch maar een account aan op Pepper.

Genoeg leeftijdsgenoten
Ik, als net vijftiger, had een associatie bij deze datingsite. Ik dacht namelijk dat Pepper specifiek voor een jongere doelgroep bestemd zou zijn. Getriggerd door de commercials op tv, de gebruiksvriendelijke en wat meer flitsender opgebouwde profielen heb ik me toch voor een maand ingeschreven. Blijkbaar klopte mijn beeld niet dat dit voor jonger publiek bestemd is. Genoeg leeftijdsgenoten. Het leuke van de profielen is dat je door beeld heel snel een indruk van een persoon kan krijgen.

Rijksmuseum date
Eind augustus kreeg ik een ‘like’ van Ronald en uiteraard ging ik zijn profiel bestuderen. We mailden en vrijwel direct wisselden we telefoonnummers uit en voegden elkaar toe op Facebook en LinkedIn. Aangezien hij in Amsterdam werkt (geboren en getogen), vroeg ik hem wat hij van het Rijksmuseum vindt. Blijkt dat hij er nog niet was geweest. Een paar uur later kreeg ik via de app een uitnodiging om op een zondag naar het Rijks te gaan. Hij woont in Almere en ik in Ede, dus hij kwam mij ophalen.

Yes
Ik vond het best spannend om me te laten ophalen door iemand die ik alleen via Pepper kende, maar nog niet in levenden lijve had ontmoet. Bij kennismaking dacht ik “yes…leuke kerel!” Tijdens de rit naar Amsterdam hebben we heel relaxt met elkaar gepraat, maar ook serieus. Elkaar een beetje uitgedaagd en ook gelachen. Het museum was leuk, al lopend en kijkend aftasten wat je wel en niet interessant vindt. Na afloop van het museumbezoek zijn we blijven eten in Amsterdam voordat Ronald mij weer thuis afzette.

Intens
In de week die daarop volgde hebben we dagelijks appcontact gehad, zochten we elkaar op, en verkenden we elkaars interesses. Motorrijden, eten aan de Rijn, bioscoop. In de volgende weken was ik slecht gefocust op het werk en andere dagelijkse dingen door deze nieuwe ervaring en gevoelens. Verliefd…. ontkenning onmogelijk. Mooie, intense ervaring op deze leeftijd. Beiden 50 jaar en al een half leven achter de rug, en elkaar dan zo de moeite waard vinden, zodat het voelt als een “herstart”.

Dromen, durven, doen
Onze passie voor reizen kwam al snel ter sprake. We waren beide nog nooit in Lissabon geweest en in het kader van ‘dromen, durven, doen’, zijn we afgelopen week, nadat we elkaar 7 weken kenden, 4 dagen naar Lissabon geweest. We hebben heerlijke dagen gehad, hebben elkaar nog veel beter leren kennen en willen graag nog veel meer samen reizen.

We blijven nuchter
We hebben uiteraard van vrienden en familie vragen gekregen waarom we zo snel met elkaar op vakantie wilden. Een goed antwoord is lastig. Goed gevoel voor elkaar. Toekomst….in elk geval intens genieten van het nu. Garanties zijn er niet en in de mooie sprookjes slotzin “en ze leefden nog lang en gelukkig”, daarvoor zijn we te nuchter.
Feit: zonder Pepper hadden wij elkaar niet ontmoet.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+