Collega’s

Datingsite Pepper-ervaringen-Fleur-ArthurFleur had net besloten om het online daten op een lager pitje te zetten, maar kreeg toen een berichtje van Arthur. En ze hadden ook nog eens veel met elkaar gemeen. Lees hieronder hun ervaringen op Pepper.

Nieuwsgierigheid wint
Fleur: Net nadat ik had besloten een periode rustig aan te doen met daten kreeg ik een berichtje van Arthur. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Volgens ons profiel hadden we veel gemeen.

Dichterbij dan je denkt
Na een paar dagen raakte we aan de praat en toen bleek dat hij bij een andere vestiging van hetzelfde bedrijf werkt, was het hek van de dam. We zaten beide achter de computer en om de vijf minuten kwam er weer een nieuw berichtje binnen. Toen hij mijn nummer vroeg bleven we berichtjes over en weer sturen. Na een week vroeg hij me op date.

Midnight date
Het was 9 Februari en het sneeuwde toen ik net thuis was laat in de avond. Hij belde om te vragen of ik iets wilde drinken en om middernacht stond hij voor de deur. Gezien het redelijk laat was en hard sneeuwde, was onze date kort. De volgende dag hebben we gelijk weer afgesproken en sindsdien hebben we elkaar bijna iedere dag wel gezien.

Lot
We zijn ondertussen al bijna 11 maanden bij elkaar en sinds oktober wonen we samen! Het klinkt misschien cliché, maar de relatie wordt steeds beter en leuker. Mensen in onze omgeving reageren erg positief en vinden het bijzonder dat twee mensen zo goed bij elkaar passen en elkaar via deze weg hebben leren kennen. “Het is het lot.” We zijn nu bezig om samen een huis te kopen en we zien de toekomst positief tegemoet!’

 

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+