Date vinden

Hoe pak jij het aan? Doordringend lachen, een gevatte openingszin of bied je een drankje aan? Een leuke date vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. Al dat geworstel om de leukste openingszin te bedenken is weinig efficiënt. Jouw perfecte date vinden, hoe doe je dat?

Doe genoeg moeite
Vergeet cheesy openingszinnen! Een goede tip: neem de tijd om het profiel dat je aanspreekt te bekijken. Het interactieve moodboard vormt een goed beeld van de persoon in kwestie: zijn/haar passies, hobby’s en stijl. Geef een compliment over een van de foto’s of stel een vraag over zijn of haar grote passie. Iemand merkt dan meteen dat jij je best hebt gedaan om een persoonlijk bericht te sturen. Nog een beetje verlegen? Klik dan op de like button om jouw match te laten weten dat je hem of haar leuk vindt.

Leef je in
Verplaats je in de persoon die je een berichtje stuurt. Wat zou hij of zij leuk vinden om te lezen? Geen clichés! Door je in te leven in de persoon die je gaat benaderen, word je al gauw geïnspireerd om een origineel bericht te sturen. Zo heb je snel een leuk gesprek. Pas op dat je niet slijmerig overkomt, een lange liefdesbrief sturen mag later wel…

De afsluiter doet het ‘m
Met de afsluiter van je bericht wil je hem of haar verrassen, prikkelen en doen glunderen. Maak de afsluiting echter niet te zwaar. Wanneer je juist een simpele, maar leuke vraag stelt: ‘Ik zie dat je van Daft Punk houdt. Lekker nummertje! Wat is jouw favoriete muziek?’, is het wat laagdrempeliger om te antwoorden.

Inkoppertje?
In een paar regels kun je, als het goed is, alles kwijt wat je wilt in een eerste berichtje. Leidt jouw berichtje vermoedelijk en bijna onbewust tot een positief gevoel? Dan zou ik zeggen: “Check, it’s ready to be sent”.

Nog meer succesverhalen

Singles van Nederland hebben Pepper tot hun favoriete datingsite bekroond. We
hebben de Thuiswinkel Award gewonnen omdat we
hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice. Lees
hieronder meer over ervaringen met Pepper.

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+