Hoe moet je flirten?

Wij van Pepper plaatsen een kanttekening bij zonnebrillen. Bij het minste straaltje zon haalt tout Nederland deze massaal tevoorschijn. Naast bescherming en factor cool wordt de zonnebril ook gebruikt om naar mensen te gluren. Dat rept de Telegraaf tenminste, naar aanleiding van een onderzoek van Specsavers.

Zonnebrillen-en-flirten1

Dit vinden wij dus niet handig. De motor van social media bijvoorbeeld is kijken en bekeken worden. Zo ook ons Pepper profiel en dát is leuk. We doen hartstikke ons best kekke foto’s te uploaden en likes te scoren. Het werkt aanstekelijk en voor je het weet heb je die klik.

Stel je voor dat het eenrichtingsverkeer zou zijn! Je flirt en flirt maar ontvangt niets terug. Schuilen achter die net te grote Gucci bril, je knipoog wordt niet eens gezien. No likes, no glory. Een beetje zoals een botox gezicht. Boos, blij, verliefd of verdrietig… Joost mag het weten.

Wil je deze zomer lekker flirten, doe dan je zonnebril af of ga voor wat lichtere glazen. Laat vooral je ogen spreken. Dan komt je flirt namelijk aan en dat is wel zo handig.

Wij van Pepper zeggen: vanaf vandaag is het kijken het nieuwe gluren.

Gerelateerde artikelen

Wil je leren flirten of ga je binnenkort op date en wil je
gewoon meer weten over het onderwerp dating? Lees dan verder!

Bekijk direct de leukste singles

Veilig Daten doe je zo

Veilig Daten PepperVeilig daten is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om van het online daten, veilig daten te maken. En we geven jou enkele tips zodat je bewust gaat daten en hiermee bijdraagt aan jouw eigen veiligheid.

Veilig Daten Tips

Volg Ons

Volg Pepper op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+